Jom Beli HANNAH Bench Stool Chair with Big Size Storage Pockets

Assalamualaikum dan Selamat Pagi... Hai Pembaca semua.. Lebih kurang sebelas hari lagi kita akan menyambut hari Raya.. Tahun sudah Bonde teringin nak beli perabot ni nak letak diruang tamu, tahun lepas disebab PKP Bonde batal niat untuk membeli, tahun ini tetap nak beli satu... he he he peruntukkan masih disimpan  tidak digunakan.

Jom Beli HANNAH Bench Stool Chair with Big Size Storage Pockets 

Jom Beli HANNAH Bench Stool Chair with Big Size Storage Pockets ada tiga pilihan warna :

1. Gray

2. Brown

3. Floral

Bonde nak beli yang bercorak floral ni, cantik tak?

Froral

Gray

Brown


Brown (leather)

Product Description


** Product Size: Length: 1210mm x Width: 410mm x Height: 460mm , Packaging Weight: 10kg

** Innovative design with 2 versatile big size storage pockets on both side which is ultra useful and handy

** Superb strong wooden frame construction with heavy padded and export standard of High Quality material

** Classic yet modern tufted design for Scandinavian them which fit easily into every single corner

** Strong engineering plastic legs for exceptional durable

** Exceptional workmanship and finishing

** Made in Malaysia 

** Suit into every corner of your house be in the bedroom / living room / walkway 

** Simple assembly - fix the legs and it is all done!


Kalau anda berminat nak beli, sekarang harganya memang tengah murah tau! Bukan RM 200.00 bukan RM 150.00 bukan RM 130.00 tapi...

Dapatkan bench berpoket besar ini, klik link dibawah ini :

https://shp.ee/it4d4qw


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

5 PEMBERI ULASAN

  1. Cantik. Sesuai utk hari raya nanti ni.

    BalasPadam
  2. Rmh zaza ada satu warna green..tgk yg grey tu pun lawa jgk color dia

    BalasPadam
  3. Syu dah ada yg kelabu. Tapi jenis yg boleh angkat tmpat duduk tu, bwh dia ada ruang storage.

    BalasPadam
  4. Syu dah ada yg kelabu. Tapi jenis yg boleh angkat tmpat duduk tu, bwh dia ada ruang storage.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.