Bahaya Minum XS Perfect Drink Jangan Sesekali Cuba


Assalamualaikum dan Selamat Pagi, Hai Pembaca semua... Bonde nak kongsikan dengan anda semua tentang Produk XS Prefect Drink iaitu  XS Perfect  Latte Coffee dan XS Perfect  Mocha Coffee.

Bahaya Minum XS Perfect Drink Jangan Sesekali Cuba


Bahaya Minum XS Perfect Drink Jangan Sesekali Cuba! sebab apa? jadi ketagih nak minum Latte Coffee dan Mocha Coffee ni tau sedap sangat! he he he

Minuman XS Perfect Drink ini adalah untuk mereka yang mengalami masalah berat badan dan ingin menurunkan berat badan tanpa berlapar tiada masa untuk bersenam dan malas membuat senaman yang berat.

Minuman XS Perfect Drink membantu menurunkan berat badan dengan memberi tasa kenyang sepanjang hari.

XS Perfect Drink Latte Coffee



Perisa Latte Coffee Di Minum Pada Waktu Pagi (Sebelum Sarapan)


Cara pengambilan : campurkan 1 sachet ke dalam 150 ml air panas.  Boleh juga dicampurkan ais tiada masalah.


Rasa : sedap 

Kesan :  Akan rasa dahaga dan mungkin juga berpeluh. Itu tandanya pembakaran lemak sedang berlaku. Banyakkan minum air kosong pada waktu siang untuk membantu keluarkan lemak melalui air kencing atau peluh.

Keistimewaan Latte Coffee : untuk bakar lemak, kawal selera makan dan kekal bertenaga.

XS Perfect Drink Mocha Coffee



Perisa Mocha Coffee Di Minum Pada Waktu Malam (Sebelum Tidur)


Cara pengambilan : campurkan 1 sachet ke dalam 150 ml air panas.  Boleh juga dicampurkan ais tiada masalah.

Kesan : Bakar lemak, kawal selera makan, bertenaga dan paling penting untuk lawas, khas untuk yang susah membuang air besar, fibre dilebihkan pada Mocha supaya boleh membuang dengan lancar.

Rasa : sedap 

Keistimewaan Mocha Coffee : Ada tambahan serapat dan manjakani dalam XS Perfect Drink Mocha Coffee. Untuk merapatkan miss v , menganjalkan payudara, untuk bertenaga, untuk mencantikkan kulit, untuk kurangkan rambut gugur dan tidur yang lena.


Contoh Meals Plan Untuk Kesan Meletop Kebabom


Ambil Coffee Latte Good Morning setengah jam sebelum sarapan.

Breakfast : 7-9 pagi
Roti wholemeal (plastik gardenia warna hijau gelap/purple) - 1 keping
Scrambled egg/separuh jagung rebus fresh
Pisang 
Green tea

Snacks : 10.00 pagi-11.30 pagi
Epal hijau/kekacang (kacang kuda/granola/badam/gajus) tapi mesti yang original tanpa garam/gula

Lunch : 12.00 tengahari-2.00 petang
Nasi segenggam tangan (tengok telapak tangan besar mana) 
Ayam bakar (bahagian DADA sahaja)/ikan bakar/rebus/singgang
Salad/sayur air (tidak ditumis)

Snacks : 3.00 petang-5.00 petang
Epal/anggur/jambu batu/Yogurt low fat

Dinner : 6.00 petang-7.30 malam
Nasi segenggam + sup ayam/sup sayur/ayam bahagian dada/ikan rebus/bakar/ ulaman

Jika tak nak makan nasi gantikan dengan ubi keledek/potato

Intermittent Fasting Bersama XS Perfect Drink


Part 1 (6.00 pagi- 12.00 tengahari)
- Minum air kosong 
- Kopi o kosong or teh o kosong 
- green tea kosong 

Part 2 (12.00 tengahari- 8.00 malam)
- Minum Latte XSPD
- lunch macam biasa.
- makan buah-buahan
- pukul 7 malam dinner
- minum air kosong 
- Minum Mocha XSPD

Part 3 (8.00 malam - 12.00 tengahari)
- repeat seperti Part 1
12 pm - 5 am - rest time, tidur

P/S:

1) Dalam islam, IF ni dah lama  dah buat. Iaitu puasa ISNIN & KHAMIS dan puasa putih iaitu hari ke 13,14 & 15 dalam calendar islam.

2) Boleh juga buat puasa Nabi Daud. Selang sehari. Contoh, Isnin puasa, selasa tak, Rabu puasa dan seterusnya 

Testimoni XS Perfect Drink Yang Telah Berjaya






Berminat Nak Cuba, Berapa Harga?

Harga 1 Set XS Perfect Drink Mocha Coffee Dan Latte Coffee

 

RM78 untuk:
 1 Set Latte 16 sachet
 1 Set Mocha 16 sachet
Percuma 1 Shaker

Harga XS Perfect Drink Mocha Coffee


Amalkan setiap malam untuk kesan : 

🌱Lawaskan pembuangan dan cuci usus (tanpa cirit birit teruk)
🌱Buang toksin dalam badan
🌱Selesaikan masalah sembelit 

RM49 per box 16 sachet. 

Harga XS Perfect Drink Latte Coffee


Amalkan setiap pagi untuk kesan : 

🌱Selera makan terkawal
🌱Pembakaran lemak sepanjang hari
🌱Kenyang lebih lama 

RM49 per box 16 sachet. 

Kepada anda yang ingin mencuba Boleh dapatkan XS Perfect Drink dengan klik Banner dibawah :



Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

7 PEMBERI ULASAN

  1. Wahhhh bonde dah explain senang dah rasa. Memang skrg tgh amal IF. Tapi xde la xtrim. Tq sharing bonde. Bonde jual ke ni? Hehehhe

    BalasPadam
  2. nak tanya minum mocha je boleh ke ??

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.