Jom Shopping Boots Dan Cardigan di Prestarrs

Jom Shopping Boots Dan Cardigan di Prestarrs Assalamualaikum dan Selamat Petang hai reader semua, Bonde ingin perkenalkan dengan anda semua ada tak dekat sini peminat kasut boots, Bonde memang suka pakai kasut boots nih kalau pergi travel, banyak berjalan kasut boots sangat selesa dipakai. Bonde nak kongsikan tentang satu online shopping ni dekat anda semua, tapi sebelum tu anda teruskan membaca yea.

Jom Shopping Boots Dan Cardigan di Prestarrs


4 Tips Membeli Kasut Boots Untuk Wanita


1. Saiz Kasut


Saiz kasut hendaklah sesuai dengan kaki, sebelum membeli kasut kena ukur saiz kaki terlebih dahulu, jangan terlalu sempit ia akan membuatkan kaki anda mudah melecet.

2. Tapak Kasut


Pilihan yang tebal tidak keterlaluan, agar tapak kasut tidak cepat haus. tapak getah sangat bagus berbanding yang lain kerana ia selesa, lembut dan cengkaman yang kuat terutama untuk lantai yang licin, kasut bertapak getah amat selamat dipakai.


3. Kasut Yang Tahan Lasak


Pilih material yang tahan lasak mengikut situasi dan keadaan anda bawa kasut tersebut untuk travel lain, untuk hiking lain. Setiap kasut tidak sama

4. Terlalu Berat


Jangan beli kasut Boots yang terlalu berat kerana kaki akan cepat penat dan pemakaian yang salah akan menyebabkan kaki sakit bila berjalan terlalu lama.


Waktu Yang Sesuai Untuk Membeli Kasut


Waktu yang terbaik untuk membeli kasut adalah pada waktu petang atau malam. Ini kerana, otot kaki akan mengembang waktu tersebut. Untuk pembelian secara online anda hendaklah mengukur kaki anda pada waktu petang.

Dekat sini, Bonde nak kongsikan Laman Web Online dimana tempat Bonde membeli kasut boots yang sangat murah dan bersesuai dipakai semasa nak travel iaitu prestarrs.com 



1. Plain Round Toe Boots






Product Code: ECC7BFD839B7
Pattern Type: plain
season: autumn / winter
Style: casual
Toe: round toe
Upper Material: artificial pu


2. Women's Fashion Low Heel Ankle Boots



Product Code: SPRYCCQROVR
dress occasion: daily
gender: Woman
season: autumn / winter
style: fashion

Cantik tak pilihan Bonde kalau anda berminat dengan kasut boots diatas anda boleh tengok di prestarrs.com atau klik link yang tersedia dibawah.  Ada banyak pilihan boots yang menarik dan harga yang berpatutan.


Untuk boots sale anda boleh klik link : Boots For Sale 

Sambil-sambil tengok boots tu terklik pulak cardigan, eh cantik pulak cardigan ni, boleh pakai dekat pejabat.  Bukan apa kadang aircond pejabat sejuk kena standby cardigan siap-siap.  Bila nak pakai terus ada capai je, mudahlah nanti dengan adanya cardigan ni boleh pakai masa kerja dan masa kursus nampak sangat bergaya dan menarik.

3. All-match Solid Color Mid-Length Cardigan


Product Code: SP1FAV7IBFZ
  • dress occasion: office / jobs
  • sleeve type: Regular sleeve
  • laundry guide: Cold hand wash
  • collar: V-neck
  • gender: Woman
  • material: Polyester
  • sleeve length: Long sleeve
  • season: autumn / spring
  • style: Japanese and Korean style
  • pattern type: Solid color

Jika anda berminat nak cuci mata dengan pelbagai jenis cardigan di prestarrs bolehlah klik link dibawah ini.

Untuk cardigans sale anda boleh klik link : Women's Cardigans 

Info lanjut berkaitan sale yang sedang berlangsung sila ke laman web : www.prestarrs.com 

Sempena PKP ni, jangan keluar untuk membeli belah bahaya, jadi anda semua bolehlah shopping online di prestarrs.com , Selamat Membeli belah, Happy shopping online yea...


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

7 PEMBERI ULASAN

  1. cantik pula designnya, walaupun tak keluar rumah tapi bila ambil gambar mesti nak cantik-cantik kan. rugi tak beli

    BalasPadam
  2. Cantik jgk tengok kasut tu..lama dh tak menyoping kasut ni

    BalasPadam
  3. Wow,cantik-cantik jugak boots dkt prestarrs ni. Skrg ang Beli online je kan..

    BalasPadam
  4. shopping platform baru ke nie.. cantik2 juga baju dgn kasut dia.. terima kasih bonde atas tips..

    BalasPadam
  5. Eh..eh..menarik la portal ni..rasa nak order jer semua..cantik2 boots tu ha...

    BalasPadam
  6. saya mmg perlu kasut tahan lasak sebab byk berjalan kat opis ni

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.