Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger

Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger Assalamualaikum dan Selamat Malam, Hai reader semua... Bonde mengambil kesempatan ini nak join Segmen yang dianjurkan oleh Mamapipie.   Bagi anda yang belum menyertainya jomlah sama-sama kita menyertainya beramai-ramai.  Untuk info anda semua segment ini akan tamat tak lama lagi.





Syarat-syarat penyertaan:

1. Mestilah blogger yang mempunyai akaun bank Malaysia (senang nak bank in hadiah)

2. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com & https://cariblogger.com di dalam bloglist korang


4. Pilih satu resepi dalam blog korang yg korang nak share dgn mama dan paste perkataan beserta link ni di bawah post resepi korang tu.

Sememangnya Bonde memang ada banyak kongsikan resepi didalam blog Bonde anda boleh tengok label Resepi.

Untuk Segmen kali ini, Memandangkan sekarang bulan Ramadhan, Bonde kongsikan resepi dibawah ini untuk anda semua cuba nanti untuk berbuka puasa.

Resepi Daging Bakar Harimau Menangis Bersama Air Asam Versi Bonde



 
 ~ Bonde Senyum Riang ~








Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

5 PEMBERI ULASAN

  1. selamat bersegment bonde.

    BalasPadam
  2. Selamat bersegemnt bonda,

    Jemput singgah

    https://munirahmohdhasan.blogspot.com/2020/04/thijari-memudahkan-urusan-pendaftaran.html?m=1

    BalasPadam
  3. Wahhh sedapnya menu ni..

    BalasPadam
  4. Tq bonde sudi support segment sya.. fuyoo rare l resepi bonde.. good luck ye

    BalasPadam
  5. slmt bersegmen bonda, sha pun ada join resepi ringkas ja hihi

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.