Tonton Drama Demi Rindumu

Tonton Drama Demi Rindumu Assalamulaikum dan Selamat Malam... Hai reader semua, sekarang ni anda tengah layan drama apa? Bonde tengah layan drama adaptasi novel 'Demi Rindumu' karya Diya Jamal di slot MegaDrama Astro Ria.  Drama Demi Rindumu ini dilakonkan oleh Sean Lee, Janna Nick, Norman Hakim dan Elvina Mohamad. Drama terbitan Zamriez Golden Picture, arahan Haris Fadilah. Disiarkan setiap Isnin hingga Khamis pukul 10 malam di Astro Ria dan Astro Ria HD.

Tonton Drama Demi Rindumu


JUDUL : DEMI RINDUMU

EPISOD : 16 episod

PENGARAH : Haris Fadzillah


PRODUKSI : Zamriez Golden Picture Sdn Bhd


WATAK PELAKON DEMI RINDUMU

Sean Lee sebagai Haznik
Janna Nick sebagai Nurhana
Norman Hakim sebagai Nasrul
Elvina Mohamad sebagai Rania
Azri Sabri sebagai Izlan
Mustapha Kamal sebagai Hussin / Hassan
Raja Norbaizura sebagai Mariam
Hafeez Mikael sebagai Muzaffar
Riz Amin sebagai Johar
Sherry Ibrahim sebagai Suraya
Aleza Shadan sebagai Aida
Fazli Daniel Ali sebagai Irwan
Qazem Nor sebagai Fadhil
Naim Shamsul sebagai Aditya






SINOPSIS DEMI RINDUMU

Nurhana pulang selepas dua tahun menyepi di luar negara apabila mengetahui abangnya, Nasrul ingin berkahwin dengan Rania, gadis yang pernah menjadi orang ketiga antara Nurhana dan bekas tunangnya Izlan.

Sebelum ini Rania ialah kawan karibnya, namun tidak disangka Rania berminat dengan apa yang dia miliki. Nurhana tidak mahu perkara yang sama terjadi ke atas abangnya.


Setibanya di tanah air, Nurhana ke rumah abangnya namun secara tidak sengaja mengetuk pintu rumah Haznik yang disangkakan rumah abangnya. Sejak itu, mereka bagaikan berjodoh kerana selalu berjumpa. Haznik juga cuba mendekati dan mengenali Nurhana, walaupun Nurhana seakan sudah patah hati untuk menerima sesiapa lagi.

Biarpun hanya mengenali masing-masing dalam waktu yang singkat, Nurhana merancang untuk berkahwin dengan Haznik sebagai alasan untuk hentikan perkahwinan abangnya dengan Rania.


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

14 PEMBERI ULASAN

  1. Tak layan sangat,tapi sebab takda cerita, tertengok juga. Boleh la hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ha ha biasa memang macam tu, bila dah tengok nak tau ending pulak hadoi...

      Padam
  2. lama tak tengok tv
    best tak gabungan mereka berdua?
    kalau best nanti nak curi-curi masa tengok youtube lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh tahanlah drama ni macam kelakar part yang Haznik dan Norhana firstime jumpa

      Padam
  3. Sean Lee dapat watak yg berbeza dari sebelum ni kan hehe :)

    BalasPadam
  4. tak tengok pulak citer ni. tak terlayan drama 2 3 menjak ni.xsempat nak duduk la kata kan. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy style tak tengok ontime.. biasanya tgk online time free

      Padam
  5. best cite ni bonde, aina layan, hihi.

    BalasPadam
  6. citer ni mmg tgh meletop kan.. tapi saya x tgk huhu

    BalasPadam
  7. This is very Amazing and Very Informative Artical we get alot of Informations from this artical we really appreciate your team work keep it up and keep posting such a informative articles.
    Bigg Boss 13
    Kahaan Hum Kahaan Tum

    Bepanah Pyaar

    Pinoy TV Replay

    Kulfi Kumar Bajewala

    Sanjivani


    BalasPadam
  8. I am very enjoyed for this blog. Its an informative topic. It help me very much to solve some problems. Its opportunity are so fantastic and working style so speedy. Kumkum Bhagya

    Yeh Rishta Kya Kehlata Hai

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.