OLESS TERUS GOJESS PELEMBAB BIBIR DARI ZMBEAUTY

OLESS TERUS GOJESS PELEMBAB BIBIR DARI ZMBEAUTY Assalamualaikum dan selamat malam, Hai reader semua... Masa bulan Ramadhan yang lepas, Bonde kerap menggunakan OLESS LIPBALM  sebagai pelembab bibir, maklumlah berpuasa disiang hari membuatkan bibir menjadi kering. Kerana kekurangan air bibir boleh jadi kering dan jika dibiarkan boleh luka.  Pernah satu masa dulu Bonde mengalami bibir luka, umpama mimpi ngeri tak mahu masalah tersebut datang balik, sebab sakitnya tak tertanggung! nak minum susah dan nak makan pun susah.  Bonde gunakan OLESS LIPBALM  bagi mengatasi masalah bibir yang kering itu.  Alhamdulillah tak kering dan tak luka bibir Bonde... Anda nak tahu tentang OLESS LIPBALM teruskan pembacaan yea.

OLESS TERUS GOJESS PELEMBAB BIBIR DARI ZMBEAUTY


BAHAN-BAHAN OLESS LIPBALM 


Bahan-bahan yang terkandung dalam 
OLESS LIPBALM adalah :

Extra virgin olive oil

Vitamin E

Perisa strawberi dan pewarna.

'OLESS TERUS GOJESS'


CARA PENGGUNAAN OLESS LIPBALM 


Cara penggunaan  OLESS LIPBALM adalah :

Sapu dibibir  terlebih dahulu sebelum pakai apa-apa liptick. Bonde gunakan dua kali sehari pada waktu pagi dan petang selepas solat zohor. Biasanya sebelum ambik wuduk kena bersihkan dulu make-up jadi selepas solat kita akan touch-up balik sedikit make-up jadi kena pakai dua kali he he he



OLESS LIPBALM adalah produk natural tanpa bahan kimia yang berbahaya yang boleh menyebabkan kesan sampingan jangka panjang. Ianya adalah selamat digunakan dengan kerap. 

Ianya boleh di gunakan untuk kanak-kanak dan juga orang dewasa.

HARGA OLESS LIPBALM

Harga OLESS LIPBALM satu unit adalah RM10 . 


Untuk Postage RM8SM, RM11SS


Jika anda berminat boleh PM Laman Web dan media sosial  dibawah :


FB: Zuraini Muhammad



Contact: 01132484182


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

13 PEMBERI ULASAN

  1. sama warna dengan tudung bonde!

    BalasPadam
  2. Waalaikumussalam Bonde.

    Pertama kali singgah sini. Done follow #1222.

    Bagus lipbalm ada virgin oil :)

    Pic bonde senyum manis macam strawbery

    BalasPadam
  3. I also use the same lip balm. Love the strawberry taste

    BalasPadam
  4. Saya ni kalau tak bulan puasa pun kena pakai lipbalm. Selalu sangat bibir kering. Padahal minum air banyak dah. Cuaca panas sangat kot.

    BalasPadam
  5. Murahnya rm10..nti nak try jugak..dh lm x apply lipbalm

    BalasPadam
  6. Bestnya bila pakai produk bebas kimia ni. Boleh pakai tanpa was was.

    BalasPadam
  7. Murahnya. Nampak menarik dan boleh cuba ni. Cantik smooth je warnanya.

    BalasPadam
  8. bgus ni..boleh cuba..nad mmg kene pakai pelembab bibir selalu..mudah kering bibir ni

    BalasPadam
  9. Ehh murah juga ya rm10 je... Dh mcm lipbalm la kan... Bahan dia pun guna virgin olive oil & vit e...

    BalasPadam
  10. Zira memang kena pakai lipbalm, kalau tak bibir kering oastu menggelupas sakit tau

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.