KEK BIRTHDAY VIRAL

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi....

Hai reader semua....

Bila Bonde terpandang gambar-gambar kek nasi lemak ni, Bonde teringat Fatin buatkan ayahnya kek birthday yang serupa macam tu... Tapi lagi simple kot... iaitu nasi putih dilapis telur dadar dan di atas sekali ditaburkan lada sulah... ha ha ha 

Masa buat tu macam kelakar jer, Bonde pon malu nak share... dia punya cake nasi tu he he he...

Sekali viral pulak kek nasi lemak ni... jom lah tengok....


KEK BIRTHDAY VIRAL

KEK BIRTHDAY VIRAL


KEK BIRTHDAY VIRAL


KEK NASI LEMAK IKAN BILIS & KACANG



CAKE NASI LEMAK


KEK BIRTHDAY VIRAL

KEK NASI LEMAK UDANG GAJAH


KEK BIRTHDAY VIRAL

KEK NASI LEMAK SAMBAL PETAI


KEK BIRTHDAY VIRAL


KEK NASI LEMAK SAMBAL UDANG PETAI


KEK BIRTHDAY VIRAL


KEK NASI LEMAK SAMBAL UDANG GALAH


KEK BIRTHDAY VIRAL


KEK NASI LEMAK SAMBAL SOTONG

Menarik juga idea macam ni...

Kalau kawan anda peminat tegar menu di atas bolehlah anda surprisekan mereka nanti.... hi hi hi


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.