TEA TREE OIL MAGIC BODY LOTION COSMODERM TERBUKTI BAGUS

Assalamualaikum dan Selamat Tengahari...


Hai reader semua,

Bonde nak share dengan anda semua... anda pernah kene gatal-gatal dekat celah-celah jari tak ?

Baru-baru ni, tangan kanan Bonde... di celah-celah jari Bonde diserang gatal-gatal, mula-mula Bonde puas pikir apa penyebabnya macam mana boleh jadi macam ni...

Bila gatal menyerang memang susah nak gambarkan macam mana... memang tak boleh tahan rasa nak garu....

Bonde dapat detec gatal ni disebabkan sabun pencuci pingan (jenama terpaksa dirahsiakan)  Bonde memang stress bila dah celah-celah jari gatal.. bila dah garu melecet pulak... hadoiii memang sakit.

Bonde cuba guna : 

TEA TREE OIL Magic Body Lotion (125 ml)

Sebelum..... gunakan Magic Body Lotion keadaan celah jari kemerah-merahan dan melecet (pedih kalau kene air rasa nak nagis)

Cara penggunaan :

Basuh tangan dan celah-celah jari dengan bersih dan sapukan krim dicelah-celah jari yang gatal. 

Gambar dibawah selepas penggunaan Magic Body Lotion



Zoom lebih dekat, luka-luka telah baik dan kering... 







Magic Body Lotion Sentiasa dibawa kemana-mana.

Bonde beli Magic Body Lotion ni dekat Guardian, sebelum ni memang susah nak dapat Magic Body Lotion ni.

Jadi untuk memudahkan untuk dibawa kemana-mana Bonde beli bekas kecil dan masukan Magic Body Lotion. (malas nak angkut krim yang besar ni...)


Tadaaaaa................. 


Anda semua...

Kalau nak beli Magic Body Lotion ni, anda pergi farmasi Guardian atau order on line dekat :


Harga RM 21.90 (termasuk GST)

Bonde ada survey Magic Body Lotion ni... dah berwajah baharu... seperti dibawah :


[KLIK GAMBAR UNTUK BELI]


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. tee tree oil memang baguskan untuk kulit..

    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
  2. Wahh bagus krim ni.. kene carik nanti.. senang kalau ada masalah pada kulit.. nice sharing bonde... :)

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.