GABUNGAN GERENTI GEMPAK MERECIKK KARNIVAL KARANGKRAF 2017Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...


Hai reader semua... 

Bonde nak kongsikan dengan anda semua sesi terjahan Bonde di :

GABUNGAN GERENTI GEMPAK MERECIKK KARNIVAL KARANGKRAF 2017

Entri berkaitan sabtu lalu Karnival Karangkraf 2017

Sabtu 4 Mac 2017 lebih kurang jam 12.00 tengahari Bonde keluar ke Shah Alam untuk ke Karnival Karangkraf.

Memang jadi rutin setiap tahun akan jejak ke Karnival Karangkraf... sebab disana ada pelbagai promosi menarik. best tau.... dibawah Bonde kongsikan gambar-gambar sepanjang sesi terjahan tersebut.

Kalau anda nak tahu...

Setiap kali Karnival Karafkraf mereka ada sediakan kenderaan 'shuttle service' untuk pick up anda, kalau anda parking jauh pon tak apa ada 'shuttle service' lalu anda tahan je.. lepas tu naik... dia akan hantar hingga ke perkarangan karnival.
Pertama kali sampai Bonde diajak oleh Fatin survey dekat dalam Lobby... sebab disitu pon ada pameran dan jualan.. yang penting situ ada ekon tu yang berlari kesitu... memandangkan waktu kami masuk berjalan kaki dekat 20 minit jugak... Biasalah karnival karangkraf memang ramai orang akan datang jadi.... parking dipekarangan karangkraf memang tak cukup... kene parking dekat luar jalan besar.  Tak pe memang kami akan redah dah terbiasa setiap tahun memang begitu.


http://mall.karangkraf.comBanyak novel murah-murah.....


Di pekarangan parking terdapat pameran motor...


Kamilah minah motor tersebut....


Sepanjang jalan menuju ke pentas  dikiri dan kanan terdapat booth-booth dari majalah-majalah popular terbitan Karangkraf.

Bonde sempat singgah ke booth Divalocias gambungan Majalah Nona, Hibjabista dan Mingguan wanita.. Kalau kita like IG & jawab survey kita akan dapat hadiah dari majalah tersebut... masa untuk collect hadiah...


[ KIFFY RAZAK ]

Bergambar bersama Editor Majalah Nona.  Kiffy Razak... wahh memang sporting tau Kiffy Razak ni Bonde dah jumpa untuk kali yang ke dua... sebelum ni Bonde dah jumpa masa Bengkel Safi Rania di Putrajaya.


[PAU AYAM PANGGANG]

Dalam jalan-jalan tu ternampak booth Pau Ayam Panggang... memang merecikkk...
Panas...panas...

Memang langkah kanan dan rezeki Fatin dengan Farhana... mereka yang teringgin makan...tinggal 2 biji sahaja. jadi memang mereka yang punya... Alhamdulillah Syukur..


[PENTAS UTAMA]


Kami melalui pentas ada acara pertandingan Pakai dan gayakan tudung dari Booth yang menyertai disitu...[BOOTH EPHYRA][ BERTEMU NOVELIS MURNI AQILA ]

[BERTEMU DENGAN DJ KESAYANGAN RAMAI DJLIN SURIA CINTA DI BOOTH MEDIA HIBURAN DAN REMAJA][BERSELFIE BERSAMA ZIZIE AF DI BOOTH MEDIA HIBURAN DAN REMAJA]
[ BERTEMU DENGAN ZARUL HUSIN DI BOOTH MASKULIN ]

Secara detail berkaitan gambar-gambar diatas nanti akan Bonde kongsikan dientri khas... sebab setiap gambar mempunyai cerita yang berlainan.

Insya Allah.. jangan lupa follow yea...

~ Bonde Senyum Riang ~

Catat Ulasan

0 Ulasan