BUKA PUASA THE M'S STEAK

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...


Bonde nak share satu tempat makan steak dan western sedap dekat area Bandar Enstek KLIA, buat pengetahuan anda dekat area Bandar Enstek ni, ada banyak kedai makan tau.. Bonde pon baru dengan area ni.. saja-saja jjcm ke situ :)

BUKA PUASA THE M'S STEAK


Asalnya datang ke sini sebab Kanda dengan Fatin nak ubah citarasa makan berbuka western katanya, Kanda nak makan Chiken Chop dan Fatin pula nak makan kambing Grill, Yealah nak.. Ayah mood baik layankan aje.. sesekali boleh, hari-hari tak bolehlah yea tak?


Nak cari The M's Steak senang je nak cari tau! kerana ia berhadapan dengan Bank Rakyat, ok waze Bank Rakyat Bandar Enstek.



Kalau nak datang sini senang je... Boleh Booking meja pada nombor yang tertera dibawah ni..

Bonde dah datang berbuka dekat sini memang selesa sangat.



Persekitaran Restoran ni...



Bagi Bonde premis ni memang bersih dan selesa sekali...



Kalau berbuka puasa disini tak perlu risau nak cari tempat solat, kerana ada disediakan Surau untuk anda solat.


Kaunter bayaran



Lamb Chop Fatin...


Chiken Chop Kanda


Menu Yang Bonde makan ni, sebenarnya pertama kali order tau... selalu kalau makan dalam hot plate mesti makan mee @ yee mee slizzing, kali ni Bonde makan Slizzing Fish Rice.. makan masa panas-panas sedap tau..


Menu Air..
Masa datang hari tu kami memilih air buah iaitu tembikai dan laici.


Senarai harga air


Senarai makanan Western


Selamat mencuba... nak datang jangan lupa call dulu yea..


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

1 PEMBERI ULASAN

  1. wahh..tak jauh ni dari Banting ..otw ke Salak umh kakak boleh pi sana try. Tq info bonde.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.