TONTON ONLINE FULL EPISOD [ SEINDAH TAKDIR CINTA ]Last Episod 12 Julai 2016

Wahh Sad Ending.. sedih akhirnya Ean yang telah berhijrah dah berubah mendalami ilmu agama islam dan mengenal cinta Allah akhirnya pergi meninggalkan Mia sebaik sahaja lafaz akad ijab dan kabul selesai... saksikan di episod 28.

Tonton Online Full Episod Seindah Takdir Cinta :


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]

[11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20]

[21]  [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28]


Sinopsis Seindah Takdir Cinta :


Mia Karmila, seorang gadis yang biasa hidup dengan cara moden dan penuh kemewahan, langsung tidak menyangka pertemuannya dengan seorang pemandu teksi bernama Shahriman telah berjaya merubah keseluruhan cara hidupnya. Melalui beberapa pertemuan yang tidak pernah dirancang telah membenihkan bibit-bibit cinta yang tulus dalam hati mereka.Adrian, lelaki macho, bergaya dan kaya-raya, terus tidak berputus asa untuk menjinakkan Mia Karmila sebagai kekasih yang dapat memenuhi kerakusan nalurinya, walaupun ramai perempuan lain bersedia untuk memenuhi segala kehendaknya.


Perubahan sikap Mia Karmila benar-benar mencabar kelelakian Adrian sehingga dia bertekad, walau apa pun syarat yang diminta Mia Karmila, Adrian tidak peduli. Yang pasti Mia Karmila menjadi miliknya. Dalam kepayahan dan kepiluan yang mencengkam jiwa, Mia Karmila terpaksa juga menerima ijab kabul Adrian apabila lelaki itu telah berjaya memenuhi setiap syarat yang dipintanya. Pilu di hati Mia Karmila bertambah parah apabila mengetahui Shahriman adalah dalang yang membolehkan Adrian menikahinya. Siapakah Shahriman sebenarnya?

Bagaimanakah Mia Karmila dapat meneruskan kehidupan hariannya bersama Adrian apabila Shahriman juga sentiasa ada bersama mereka? Dapatkah Mia Karmila ataupun Shahriman memadamkan rasa cinta yang pernah hadir dalam hati mereka?


JUDUL : SEINDAH TAKDIR CINTA[Drama Adaptasi Novel]

EPISOD : 28
TARIKH / MASA : 2016
SIARAN : Slot Akasia TV3
SKRIP : Mufid Shuhaimi
NOVELIS : Kamsiah Abu
PENGARAH : Zulhuzaimy Marzuki
TERBITAN : Zeel Production Sdn Bhd
PELAKON : Amyra Rosli, Syarul Ridzwan, Redza Rosli.


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Catat Ulasan

0 Ulasan