CHIKEN SLICE SALEES FOOD & SCRAMBEL EGGS

Assalamualaikum...Selamat Pagi Semua... 

Moga pagi ni semua dalam keadaan sihat dan ceria.... dan dipermudahkan urusan hendaknya Aamiin.

Sarapan apa pagi ni...

Taraaaaaaaa sarapan simple jer..


Daging Ayam Salai @BBQ Chiken Slice

Bonde makan chicken slice bersama telur hancur atau scrambel Eggs emmm memang sedap tau rasa chiken slice ni... manis sedikit...




Chiken slice ni sesuai juga makan dengan burger tau...

Produk Salees boleh di rujuk di www.saless.com.my
Kalau nak anda berminat nak jadi stokis pon boleh... untuk jana pendapatan bulanan, boleh email dan wasapp nombor diatas yea..



Ada bermacam-macam produk Salees food tau...

Antaranya:

-Nasi Lemak Instant
-Chiken Slice
-Kuih Siput
-Kacang Dal

KLIK Link untuk info Nasi Lemak Instant

Selamat mencuba... 

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

7 PEMBERI ULASAN

  1. Nasi lemak instant pun ada. Hebat nye!
    Btw, chicken slice tu memang nampak hensem! =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sha... semua ada memudahkan kita yg bz ni...
      Yg hensem tu... sedap tau cukup ras

      Padam
  2. dap dap.. hehehe.. tak pernah jumpa lagi ni..
    kena order eh.. kalo dah masuk kedai lagi letups ni..

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.