Bonde Zaidalifah: KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA

KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA

11:59 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua.. 

Bonde nak kongsikan disini, sebelum ni ada yang teka umur Bonde ni macam akhir 20 an lah, awal 30 an lah... tak sangka semua teka Bonde nampak muda dari usia keh.. keh.. keh..sebenarnya tahun ini umur Bonde dah bertukar ke 4 siri tau.. (Alhamdulillah diberikan kesihatan yang baik)

Dekat sini Bonde nak kongsikan rahsianya... anda pernah dengar produk Snow Crystal Elldora Tablet Kunyah Untuk Kulit Cantik dan Berseri.

Produk ini sangat ajaib tahu tak? dengan pengambilan tablet pada waktu pagi dan malam ianya sangat membantu menjadikan kulit muka cantik berseri dan perubahan sangat ketara sudah boleh nampak 7-14 hari pengambilan mengikut sukatan yang diberikan!

Snow Crystal adalah tablet yang boleh dikunyah atau dihisap dengan formulasi bahan hebat dan semulajadi. Ia mencerahkan kulit dari dalaman dengan dua perasa Berry dan Lychee.

Produk Snow Crystal ni ada 60 biji dalam botol dan ianya boleh diambil 1-3 tablet sehari.


KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA

[ APA ITU SNOW CRYSTAL ELLDORA TABLET ]

KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA

[ ANTARA 22 BAHAN DALAM SNOW CRYSTAL ELLDORA ]

• Strawberry Juice Powder

• Isomalt

• Vitamin C

• Mangosteen Peel Extract

• Bonvinge Collagen (Cow)

• Lychee Juice Powder

• L-Cytienece

• Rice Brant Extract

• Mineral Premix

• Vitamin Premix

• Tomato Extract

• Aloe Vera Extract

• Pomegrante

• Green Tea Extract

• Papaya Extract

• Mixberries Extract

• Olive Leaf Extract

• Astaxhantin

• Bird Nest Extract

• Sakura Extract

• Applephenol

• Dextrose

KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA

[ KELEBIHAN 60 TABLET SNOW CRYSTAL ELLDORA ]

• Kulit lebih cerah

• Kulit tona sekata

• Bintik hitam pudar

• Anti cela

• Kulit berseri

• Kurang Pigmentasi

• Kurangkan keradangan

• Meremajakan kulit

• Perlindungan UV

• Agen Melembap

• Memperbaharui sel kulit

• Kawalan minyak

[GAMBAR BONDE SEBELUM PENGAMBILAN TABLET SNOW CRYSTAL ELLDORA]

KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA

[GAMBAR BONDE SELEPAS PENGAMBILAN TABLET SNOW CRYSTAL ELLDORA]


KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA


[ REVIEW DARI BONDE ]

Bonde suka makan tablet SNOW CRYSTAL ELLDORA ini sebabnya ia membantu dan menjadikan Tona kulit muka Bonde nampak sekata, kulit nampak muda kerana ia memang produk untuk meremajakan kulit, nampak lembab (tidak kekeringan seperti sebelum ini dan yang paling best ianya jadikan kulit berseri gitu.
  

[ HARGA ]

Harga sebotol SC: RM79 Semenanjung/RM82 Sabah Sarawak.

[ TESTIMONI ]

KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA

KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA

[ PRODUK AKAN DATANG ]

Bonde nak info anda semua, bahawa akan datang Elldora Beauty tidak lama lagi akan melancarkan skincare dan foundation terbaharu. Kalau anda nak tahu update produk ni apa kata, anda follow semua media sosial yang Bonde sertakan dibawah.

KULIT NAMPAK CANTIK BERSERI DENGAN PENGAMBILAN SNOW CRYTAL ELLDORA




Elldora - Inspire Your Desire

Hot Line :  019-2271077


Facebook : Elldora Beauty HQ





~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

15 TEGURAN MEMBINA

  1. Wah btul lah.. Berseri2 bonda skrg.. Nak cuba jugak la biar berseri mcm bonda jgk. Hihi😁

    ReplyDelete
  2. Macam best je tablet ni bonde...SA rasa berkenan plak sebab tekstur dan ada perasa laici..hehehe

    ReplyDelete
  3. Nampak muka makin bersih Dan berseri lah bonde selepas makan SC tu

    ReplyDelete
  4. Marsha pun amalkan SC ni. Rasa dia sedap dan juga kulit wajah Marsha pun nampak perubahan. Lebih berseri

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya kunyah-kunyah dah boleh cun dan kulit makin cantik berseri. Banyak betul khasiat dia ye bonde. Berbaloi beli.

    ReplyDelete
  6. Bonde tetap nampak awet muda tau. heheh Snow Crystal memang produk pilihan Lia juga. Kunyah sahaja kulit dan cantik.

    ReplyDelete
  7. Patut lah bonde nampak awet muda. Kunyah kunyah je terus cun.. nak cuba juga lah

    ReplyDelete
  8. suka lah dengan SC dari elldora ni bonde..npk perubahan seawal 2 mggu
    ni pun stok dah abis kena topup hihi

    ReplyDelete
  9. makan cantik la bonde lepas ni. bnyk juga yg dah mencuba snow crystal puas hati dengan hasilnya kan? mak nak beli nanti!

    ReplyDelete
  10. Ada rezeki Sal nak try la..ramai yang review kata best ni bonde

    ReplyDelete
  11. bertambah berseri-seri selepas mencuba snow crystal ye

    ReplyDelete
  12. Nampak berkesan lah bonde.. selalunya produk yang rawat dari dalam ni lebih berkesan dari produk sapu-sapu kan

    ReplyDelete
  13. Bertambah berseri Bonda sekarang.. ❤

    ReplyDelete
  14. Memang best snow crystal nih kan bonde.byk perubahan sejak amalkan

    ReplyDelete
  15. Makin berseri & awet muda lah bonde.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN