Bonde Zaidalifah: DRAMA ADAPTASI NOVEL MR GREY DI ASTRO RIA HD

DRAMA ADAPTASI NOVEL MR GREY DI ASTRO RIA HD

1:34 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua,

Mesti anda dah menyaksikan Drama Mr Grey adaptasi novel karya Syamnuriezmil yang sedang ditayangkan di Astro Ria. Dibintangi oleh Fendy Bakry, Eyra Hazali, Shah Iskandar, Lisdawati dan ramai lagi. Drama ini, terbitan Global Station Sdn Bhd dibawah arahan Riza Baharudin.

Drama ini ditayangan di Astro Ria & Astro Ria HD, Setiap Isnin-Khamis 10.00 malam, Drama ini mempunyai 20 Episod yang terkini adalah 3 episod malam ni episod ke 4.

WATAK PELAKON 

Fendy Bakry sebagai Mr.Grey

Eyra Hazali sebagai Nisa Ardina

Shah Iskandar sebagai Ilham Arsyad

Lisdawati sebagai Datin Musalma

Gambit Saifullah sebagai Mr Red

Scha Elinnea sebagai Nurul Jannah

Drama adaptasi novel Mr Grey, Syamnuriezmil, Fendy Bakry sebagai Mr.Grey, Eyra Hazali sebagai Nisa Ardina,

SINOPSIS DRAMA MR. GREY

Mengisahkan Mr.Grey dan Nisa Ardina yang mengambil keputusan bernikah, tetapi melukakan hati dua insan, iaitu Datin Musalma dan Ilham Arsyad yang sudah sekian lama menyayangi Nisa. Ketika Nisa mengecapi kebahagiaan, Grey meninggalkan isterinya untuk kembali kepada ibunya yang sedari awal tidak sukakan Nisa. Mungkinkah perpisahan ini membawa Ilham kembali kepada Nisa atau mungkin Grey menyedari kesilapannya dan kembali menuntut tempatnya dalam hati Nisa? 

Drama adaptasi novel Mr Grey, Syamnuriezmil, Fendy Bakry sebagai Mr.Grey, Eyra Hazali sebagai Nisa Ardina,

Eyra Hazali sebagai Nisa Ardina

Drama adaptasi novel Mr Grey, Syamnuriezmil, Fendy Bakry sebagai Mr.Grey, Eyra Hazali sebagai Nisa Ardina,

Mr. Grey Dan Nisa Ardina

Drama adaptasi novel Mr Grey, Syamnuriezmil, Fendy Bakry sebagai Mr.Grey, Eyra Hazali sebagai Nisa Ardina,

Tak sempat tengok ontime, tengoklah di online di ---->>> www.layanon9


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. Oh! Adaptasi drpd novel Syamnuriezmil rupanya

    ReplyDelete
  2. dasat gak konflik dia. susah mr grey nak buat pilihan kalau macam ni

    ReplyDelete
  3. macam-macam adaptasi novel dah astro ni kan.

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  4. Mcm best....belum sempt nk tonton nanti, nak rakamlah

    ReplyDelete
  5. watak nisa tu best!gila gila je..hahaha

    ReplyDelete
  6. Cerita nih memang kelakar kan Bonde. Sy pun layan online je...xde astro kt rumah

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN