Bonde Zaidalifah: BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT

BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT

8:00 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi

Hai reader semua,

Pancaindera mata adalah sangat penting bagi kita semua,  Tanpa mata cacatlah penglihatan kita semua.

Bonde nak perkenalkan kepada anda semua tentang satu produk terbaik untuk supplement mata. Iaitu BerryBright :

BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT


BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT, SUPPLEMENT MATA, UBAT MATA, MATA CANTIK, MATA SEGAR, MATA BERSINAR,

1. Apakah itu BerryBright®?

BerryBright® merupakan supplemen mata yang berasaskan makanan utuh, dilengkapi dengan nutrisi penting untuk melindungi dan mengekalkan kesihatan serta penglihatan mata.

2. Siapakah yang boleh minum BerryBright ini?

Semua orang! Kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas

3. Disyorkan atau sesuai untuk siapa?

Pengguna contact lens. 
Mata kering dan letih. BerryBright mengandungi nutrien larut air yang membolehkan ia diserap dengan pantas dan memberi kelegaan dan sokongan kepada mata kita.


Berhadapan dengan skrin untuk jangka masa panjang. 
Lutein mampu melindungi retina daripada sinaran biru yang merbahaya (datang daripada telefon pintar, tv, computer dll) yang boleh menyebabkan kerosakan dan mempercepat proses penuaan mata.

Lingkaran hitam bawah mata. 
BerryBright diformulasi untuk meningkatkan peredaran darah (peredaran mikro) dengan menyingkirkan toksin, mengurangkan pembentukan lingkaran hitam bawah mata dan memberi anda penglihatan yang lebih segar dan jelas. 

Sokongan nutrisi dan pemakanan untuk kesihatan mata yang lebih baik.
Keperluan dan permintaan terhadap nutrisi dan pemakanan untuk kesihatan mata telah menaik secara dramatik disebabkan oleh gaya hidup moden kini. Nutrisi dan pemakanan yang lebih baik dapat membantu mengelak pelbagai penyakit timbul dan mengekalkan penglihatan mata.

BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT, SUPPLEMENT MATA, UBAT MATA, MATA CANTIK, MATA SEGAR, MATA BERSINAR,

[]2 JENIS BERRYBRIGHT]

BerryBright Original –
mengandungi fruktosa semulajadi, kandungan gula adalah bersamaan dengan setengah biji epal. 38 kalori setiap hidangan. Sesuai untuk semua peringkat umur.




BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT, SUPPLEMENT MATA, UBAT MATA, MATA CANTIK, MATA SEGAR, MATA BERSINAR,

Dalam gambar BerryBright Stevia

BerryBright Stevia – 


Tidak mengandungi gula tambahan, menggunakan Stevia yang berasaskan tumbuhan sebagai pemanis. 31 kalori setiap hidangan. Diperkaya dengan antosianinn Bilberi Eropah dan beri campuran. Sesuai untuk semua peringkat umur. Tetapi disyorkan untuk individu yang ingin mengurangkan pengambilan gula dan pesakit kencing manis.


BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT, SUPPLEMENT MATA, UBAT MATA, MATA CANTIK, MATA SEGAR, MATA BERSINAR,


[KANDUNGAN /FAEDAH DALAM SETIAP SACHET]

Setiap sachet memberikan faedah yang sama dengan memakan 100 buah blackcurrant.


Tinggi kandungan Vitamin C – 500mg per sachet – bersamaan 10 buah oren! 

Tanpa pewarna dan pengawet

Sesuai untuk Vegetarian 

Halal


BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT, SUPPLEMENT MATA, UBAT MATA, MATA CANTIK, MATA SEGAR, MATA BERSINAR,

[CARA NAK MINUM BERRYBRIGHT]


Sediakan 150ml air bersuhu bilik/ air sejuk.

Tambah satu sachet Bright Berry

Kacau, gaul rata dan minum dengan segera untuk mengelakkan pengoksidaan.



BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT, SUPPLEMENT MATA, UBAT MATA, MATA CANTIK, MATA SEGAR, MATA BERSINAR,
Pengalaman Bonde setelah pengambilan BerryBright ialah pengambilan semasa jam 5.00 petang, sebab masa tu mata sudah memang letih mengadap komputer.  selepas minum secawan berrybright mata jadi segar dan pandangan jadi clear macam waktu pagi...  Disyorkan sangat-sangat kepada anda yang mengadap komputer yang terlalu lama.

BERRYBRIGHT SUPPLEMENT UNTUK MATA LETIH DAN PENAT, SUPPLEMENT MATA, UBAT MATA, MATA CANTIK, MATA SEGAR, MATA BERSINAR,


Bagi anda yang berminat nak dapatkan BerryBright pada harga yang lebih murah, Sila gunakan kod berikut :

Kod diskaun untuk anda yang hanya akan dapat disini.  iaitu   :  kod diskaun bondezaidalifahdc01

Tawaran kepada pengikut blog  www.bondezaidalifah.com akan mendapat 15% daripada diskaun ke atas produk BerryBright dipilih apabila anda menempah dari https://euryka.my/collections/influencer-campaign dan masukkan kod diskaun semasa checkout.

Kod diskaun sah sehingga 15 Mac 2018 * t & c dikenakan

Untuk makluman tempahan dan makluman lanjut sila layari :


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

23 TEGURAN MEMBINA

  1. nyum nyum!! macam sedap jer nampak hehe.. bagus juga tu sekali minum dah macam makan 10 biji oren. Letak tepi meja kat office, sambil buat kerja minum hehe.. terima kasih sharing, macam berminat nak cuba sebab malam memang tak cukup tidur. Kalau boleh hilangkan dark eye circle memang terbaik lah :)

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap bonde air berry bright tu. Elok lah utk org mcm ana yg hadap hp 24 jam sampai mata pun jadi letih. Eyebag jgn ckp lah. Berkilo2 bawah tu. Nk try lah nanti.

    ReplyDelete
  3. Yang berkaca mata boleh juga kan. Sebab lingkaran bawah mata ini bukan senang Kita nak hilangkan.

    ReplyDelete
  4. Sedapnya nampakkkk....pastu cara akak blog tu comelnye lahai 😍😍😍
    Mata letih tu masalah utama saya maka harus dicuba bila ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  5. Selain badan..mata pun aset penting yg perlukan supplemen kan bonde..lepas ni mata bonde cantik selalu..segar sepanjang masa kan?

    ReplyDelete
  6. Bila dah bancuh tu, nampak menarik betul warna dia. Nampak macam air ribena gitu, haha. Terus teringin nak cuba.

    ReplyDelete
  7. Dah try berry bright ni. Memang sedap sangat. Macam air ribena ☺☺

    ReplyDelete
  8. I ada try minum ni... memang bagus!

    ReplyDelete
  9. Yang ni bagus kita boleh minum sebab kita antara oranga yang berisiko selalu mengadap laptop 8 jam lepas tu balik kerja buat blog lak memang penat dan mata jadi pedih..

    ReplyDelete
  10. byk juga blog share pasal ni.
    aida ni rabun dah, bonde :)
    makan ler pape.... hmmmm idok nyer jadik tak rabun ha ha ha...
    tapi tu la, mata ni kena jaga. suplemen ni bagus la. very the spesifik utk mata.
    few years back, aida pernah consume innershine.

    ReplyDelete
  11. Wah bestnya tgk gambar bonde dgn berry bright

    ReplyDelete
  12. Boleh studi lagi pasal product ni.. Biasalah nta Ty mmg sentiasa menghdap pc - letih kan. Tq sharing

    ReplyDelete
  13. wow, i dah ank habis 2 kotak dah consume, ingat nak beli lagi tapi nak beli yang steviaaaa punya... hehehe lepas ni tak yah pakai spek mata la kalau amalkan selalu berry bright ni

    ReplyDelete
  14. Saya suami isteri jenis kerja memang menghadap pc je sepanjang masa. Kadang-kadang tu mata rasa nak terkeluar tahap penatnye tu. Hahahha. Nak kena try jugak benda ni

    ReplyDelete
  15. mesti sedap kan rasa dia? takdelah macam susahnak minum kalau tak sedap. elok sangat ni untuk orang yang mengadap laptop berjam-jam

    ReplyDelete
  16. Saya ada resdung. Bila baca ttg info dia agak menarik. Esp bila dpt mengurangkan mslh resdung dan dlm ms yg sama mencantikkan mata

    ReplyDelete
  17. Bagus da produk untuk mata ni maklumlah tiap hari menghadap komputer atau handphone bole segarkan balik mata yg penat..

    ReplyDelete
  18. Wahhhhh.. berkesan tak awak consume ? Sebab bab mata nj memang sangat sensitif bagi onie. Mata mmg letih sebab sepanjang masa ngadap pc,laptop dan fon. No wonder rabun makin naik. Hehe

    ReplyDelete
  19. Kita pun nak cantikkan mata..now mata kita dah rabun, dah sebab, dah kering n mcm2 lagi lah..faktor usia pun ya jugak..hehehe. Harap2 ada lah yg nak sponser kita..huhuhu

    ReplyDelete
  20. yang mengadap screen lama tu haaa bolehla cuba. mata penat asyik tngk screen kasi dia sihat n nutrient..

    ReplyDelete
  21. Makin berseri dan bersinar sinarlah mata bonde lepas nih kan.

    ReplyDelete
  22. Rasa dia macam mana kak? Ada beza tak stevia dengan biasa tu? Nak bagi suami makan ni, dia selalu cakap pening sebab silau.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN