BondeZaidalifahDotCom: I LOVE THIS PILLOW CUSHIONS BECAUSE I CREATED MY SELFT AT PRINTCIOUS

I LOVE THIS PILLOW CUSHIONS BECAUSE I CREATED MY SELFT AT PRINTCIOUS

2:49 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua,

Sebelum ni, Bonde ada share dengan anda semua, tentang satu Laman Web best di entri printcious  yang memudahkan anda untuk create hadiah dengan hasil citarasa anda sendiri.

Berita paling gembira.... adalah...jeng jeng jeng yeayyyy Bonde sudah berjaya mencipta pillow cushions sendiri.

Masa Bonde design dekat web printcious pon tak mengambil masa yang lama sebab ia sangat mudah dilakukan. try and eror sahaja semua telah tersedia. Memang betul-betul senang. Semua keperluan ada seperti yang telah diceritakan dalam entri sebelum ini.

Semua penghantar dari Printcious adalah menggunakan perkhidmatan Ninja Van.  Terima kasih Abam Ninja hantar pillow cushions Bonde dengan selamat sekali.


Sebab apa Bonde kata Pillow Cushions ni best?


I LOVE THIS PILLOW CUSHIONS BECAUSE 
I CREATED MYSELF AT PRINTCIOUS

Pertama,

Bonde sangat puas hati dengan produk dari Printcious ni, sebab apa? Bonde bagi tahu anda semua... Pillow cushions ni dapat seperti mana yang Bonde design. warna pink yang Bonde nak betul, gambar dan tulisan yang Bonde design betul sama, gambar dan tulisan juga jelas. 

Lepas tu.... Pillow cushions ni sangat gebu dan lembut sedap kalau letak kepala  atas tu selesa sangat,  Sedap juga buat peluk-peluk sambil tengok tv kat rumah guling-guling atas karpet sambil-sambil mood fefeling happy layan drama tu kan... (hak hak hak)



Kedua,

Boleh juga letak dalam kereta untuk kegunaan masa jalan jauh.

- Buat alas pinggang (agar pinggang lengguh).

- Buat alas tengkuk (bagi yang cepat letih tu) bolehlah berhenti tepi buat tido dulu, bagi segar boleh teruskan perjalanan.

- Buat alas perut kalau mengandung dulu Bonde siap beli pillow buat alas perut... maklumlah nak jaga kandungan bukan senang jadi kita kena ambik tindakan berhati-hati.

- Buat alas punggung (bagi yang cepat kebas maklum perjalanan jauh)

- Pillow ni memang cantik dibuat sebagai perhiasan.. tapi boleh diolah untuk keperluan lain. seperti Bonde nyatakan!


Ketiga,

Sarung cushions boleh buka untuk anda basuh jika telah kotor.. ada zip yang memudahkan untuk anda buka dan tutup.  Kainnye juga cepat kering.



Tadaaaaaaa.....
  

Jangan berlenggah-lenggah lagi....

CIPTA SENDIRI HADIAH DI PRINTCIOUS HARI INI

Untuk anda yang ingin memiliki pillow cushions seperti Bonde atau nak buat hadiah untuk seseorang.  cepat-cepat ke laman web printcious untuk rebut peluang dapatkan diskaun untuk kali pertama mendaftar.

We promise 100% satisfaction. If you don't absolutely love it, we'll take it back! - Printcious

70 % DISKAUN UNTUK #MYCYBERSALE2017


Sempena MyCyberSale2017 Printcious mengadakan promosi sebanyak 70% diskaun.

Apa tunggu lagi jom ke laman web printscious dan cipta hadiah untuk mereka yang tersayang,


Nah anda tengok lah harga-harga selepas Mycybersale wahhhh murah giler... cepat rebut peluang kerana hari ini adalah hari terakhir untuk Mycybersale2017


Kali ini,

Bonde nak design pillow cushions bentuk love... ok nanti Bonde sambung yea... nak pi design kejap.. he he he




Untuk maklumat lanjut mengenai Printcious, Anda boleh klik semua media sosial dibawah ni :






Email : ask@printcious.com

Hp : 0193232502

Alamat : 

No. 30, Ground Floor, Jalan Tiara 4,
Bandar Baru Klang, 41150 Klang,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. comel jer pillow cushion tu.

    ReplyDelete
  2. sha pun ada satu bantal ni!warna purple. taksangka warna pink menarik haha nanti nak order lagi lah

    ReplyDelete
  3. cantik lah color pink niii.. nak order yang ni jugak lah, hehehe

    ReplyDelete
  4. Comel-comelnyaaa alahai.... sangat sesuai nak letak dalam kereta & bagi hadia kat kawan-kawan.. nak order terus laa

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya Ada gambar bondw kat situ

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN