BondeZaidalifahDotCom: BIODATA FARAH NABILA PELAKON DRAMA TITIAN CINTA

BIODATA FARAH NABILA PELAKON DRAMA TITIAN CINTA

2:41 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi..

BIODATA FARAH NABILA PELAKON DRAMA TITIAN CINTA

Image result for farah nabila titian cinta


Nama Penuh : Farah Nabila

Nama Komersial : Farah Nabila

Umur : 25 Tahun (2017)

Kerjaya : Pelakon dan Duta

Drama : Inikah Cinta, Papa Ricky (2017), Titian Cinta

Twitter : @farahnabilah


Image result for farah nabila titian cinta


Image result for farah nabila titian cinta

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. cantik fawaa ni..natural malay beauty..mekap pun tak payah nak beria sangat...

    ReplyDelete
  2. Oooo dah pernah berlakon sebelum nih...igtkan die betul2 fresh beelakon sbb x kenal..hehehe

    ReplyDelete
  3. suka tengok farah nabila ni , dia punya face natural beauty

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN