BondeZaidalifahDotCom: SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA @ WATSONS MY TOWN SHOPPING MALL

SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA @ WATSONS MY TOWN SHOPPING MALL

8:37 pm

Assalamulaikum Dan Selamat Petang....

Hai reader semua...

Anda dekat sini ada peminat jenama Watsons tak? Sekarang Watson lebih sinonim dengan produk berpatutan, berkualiti tinggi dan lebih nilai untuk wang. Watson kini mempunyai pempunyai pengikut setia di kalangan pelanggan.

SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA @ WATSONS MY TOWN SHOPPING MALL


SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA, WATSONS, WATSONS MALAYSIA,

Pada 27 Julai yang lalu Watsons telah melayan sepuluh ahli VIP Watsons untuk berbelanja sakan bersama Fasha Sandha yang merupakan Rakan Selebriti Watsons bersempena dengan kempen "Tukar dan Jimat" dengan produk jenama Watsons.

SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA, WATSONS, WATSONS MALAYSIA,


Kempen tersebut telah diadalah di pusat membeli belah My Town, Cheras. Pemenang-pemenang "Tukar dan Jimat" telah dipilih melaui kempen peraduan di intagram yang dianjurkan terdahulu.  Peserta dikehendaki memuat naik gambar di intagram dan berkongsi pendapat mengapa mereka bertukar kepada jenama Watsons dengan #myswitchansave dan #watsonsmalaysia.  


Sepuluh pemenang yang terpilih akan diberi masa selama 60 saat bersama Fasha Sandha untuk beberbelaja barangan jenama Watsons. (wahhhh seronok tengok mereka memilih dan mengambil barangan keperluan jenama watsons sahaja...)


SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA, WATSONS, WATSONS MALAYSIA,

Sebagai pelakon, ibu dan usahawan dalam satu masa, saya mempunyai jadual harian yang sangat sibuk.  Saya akan memastikan keluarga dan diri saya akan mendapat produk yang terbaik untuk penjagaan peribadi saya sangat gembira menyatakan bahawa produk jenama Watsons memberikan kepuasan kepada keluarga saya. Ia meliputi rangkaian penjagaan diri.  Keperluan kecantikan dan barangan penjagaan kesihatan dimana ia memenuhi kehendak keluarga saya, "Jelas Fasha Sandha".

SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA, WATSONS, WATSONS MALAYSIA,

Sebelum shopping barangan watsons bermula peserta terlebih dahulu ditemuramah.  syoknya nak shopping kejab lagi....











Kecerian wajah-wajah selepas shopping barangan watsons selama 60 saat, syoknya kalau Bonde diberi peluang yang sama macam mereka hu hu hu.

Semasa mereka sibuk mencari barangan untuk dimasukkan ke dalam bakul...... Bonde sempat mengambil video Fasha Sandha semasa shopping 60 saat tu. Comel jer Bonde tengok Fasha Sandha bershopping sambil kejar masa 60 saat. klik link untuk tengok https://www.facebook.com/zaidalifah#

Gambar sepanjang event ada dikongsikan di FB watsons disini.

Nak tengok Bonde Bersama Fasha Sandha!

Mestilah Bonde sempat bergambar dan berselfie dengan Fasha Sandha, sebab Fasha Sandha sporting sangat dengan peminat-peminat dia, hu hu hu ❤❤❤❤


SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA, WATSONS, WATSONS MALAYSIA,

SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA, WATSONS, WATSONS MALAYSIA,

TQ Watsons Malaysia Invite Me...

SWITCH & SAVE SHOPPING SPREE WITH FASHA SANDHA, WATSONS, WATSONS MALAYSIA,



Untuk Info lanjut dan Update terkini dari Watsons Malaysia bolehlah ke :

FB Page :


Instagram :


#myswithandsave #watsonsmalaysia

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. Untungnya dapat jumpa Fasha Sandha >.<

    ReplyDelete
  2. bestnya bonda selfie dgn fasha sandha
    rabia peminat setia fasha sandha..kirim salam dekat dia ya..

    ReplyDelete
  3. Untung nya Bonda dapat jumpa Fasha Sandha kemain tu hihi

    Best la yg menang kan dpt grab apa2 yg dia nak dlm masa 60 saat tu.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN