BondeZaidalifahDotCom: ONLINE SHOPPING DI SHOPEE.COM.MY 5 PERKARA MENARIK BONDE KONGSIKAN!

ONLINE SHOPPING DI SHOPEE.COM.MY 5 PERKARA MENARIK BONDE KONGSIKAN!

11:08 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...


Hai Reader semua,

Apa khabar semua, Bonde sejak semalam memang tak boleh move on dengan satu page ni... hadoi... lepas satu, satu nak selak.. Banyak barangan menarik dan produk murah Bonde temui di situ.

Jadi Bonde rasa bersalah, Kalau Bonde tak share dengan anda semua... Biarlah kita semua kalah membeli, menang memakai betul tak? maksudnya... Beli dengan harga yang murah, tapi kualiti sama dengan barangan original dan berjenama.


ONLINE SHOPPING DI SHOPEE.COM.MY               5 PERKARA MENARIK BONDE KONGSIKAN!

Pernah dengar web shoping online, shopee.com.my , kalau tak pernah dengar, Bonde perkenalkan laman web shopee.com.my.  Apa yang menarik yang Bonde suka sekali dengan Shopee ni adalah :

 SHOPEE.COM.MY


Sebagai seorang pelanggan seperti biasa anda kene daftar sebagai pembeli terlebih dahulu disini shopee.com.my/


[REVIEW BONDE ]

Yang paling Bonde gembira adalah.....
Selalunya tengok baju-baju dekat shopping online, Bonde jadi sedih sebab semua baju yang dipamirkan selalunya saiz yang ada free size, s,m,l dan xl sahaja... Tapi bebeza di Shopee Bonde jumpa baju kurung plus size.  Bestnya, siapa yang saiz comel macam Bonde boleh juga shopping online macam mereka yang kurus tu... he he he


[PILIHAN UNTUK MENYAMBUT SYAWAL NANTI]

Persediaan awal untuk Syawal hamboi, hamboi nampak x sabarnye kan...

Untuk Bonde dah aim nak beli baju kurung dengan palazo memang plus size... hu hu hu sesuai sangat dengan harga yang murah dan cantik.

Klik untuk ke web : Baju Kurung Moden 

 SHOPEE.COM.MY, BAJU PLUS SIZE, PLUS SIZE MURAH,

 SHOPEE.COM.MY, BAJU PLUS SIZE, PLUS SIZE MURAH,

Info saiz
 SHOPEE.COM.MY, BAJU PLUS SIZE, PLUS SIZE MURAH,
Minat pulak dengan set Palazo ni... 

Klik untuk ke web : Baju Palazo 2  

 SHOPEE.COM.MY, BAJU PLUS SIZE, PLUS SIZE MURAH, PALAZO PLUS SIZE,
Info saiz SHOPEE.COM.MY, BAJU PLUS SIZE, PLUS SIZE MURAH,
Info saiz

 SHOPEE.COM.MY, BAJU PLUS SIZE, PLUS SIZE MURAH,

Untuk Kanda Bonde pun ada nak belikan Baju Melayu ni, nampak menarik sangat dan harga pun boleh tahan murah untuk sepasang Baju Melayu RM 149.00 sahaja ok sangat harga tu rasanya.

Klik untuk ke web : Baju Melayu

 SHOPEE.COM.MY, BAJU MELAYU MURAH,

 SHOPEE.COM.MY, BAJU MURAH,

Untuk Fatin pula, Bonde cadang nak beli dress ni, harga dia sangat murah untuk sepasang dress hanya RM 29.00 memang wow sangat, tengok dress tu memang cantik sangat.



Klik untuk ke web : Dress

 SHOPEE.COM.MY, DRESS CANTIK, DRESS MURAH,

 SHOPEE.COM.MY, DRESS CANTIK, DRESS MURAH,

Kasut ni Bonde nakbeli memang suka sangat warna dan trend terkini... harga sangat murah! RM 43.70 sahaja.

Klik untuk ke web : Kasut SHOPEE.COM.MY, KASUT MURAH, KASUT SUKAN MURAH,

 SHOPEE.COM.MY, KASUT MURAH, KASUT SUKAN MURAH,

Permainan Spinner ni tengah viral Bonde pon nak beli jugak tengok harga dipasaran ada murah ada mahal,  tapi dekat shopee memang sangat murah. boleh beli lebih dari satu.  serendah RM 4.80 hu hu hu


Klik untuk ke web : Spinner Fidget

 SHOPEE.COM.MY, SPINNER FIDGET, SPINNER FIDGET MURAH,
 SHOPEE.COM.MY, SPINNER FIDGET, SPINNER FIDGET MURAH,



Info untuk anda semua, mulai 15hb Mei sehingga 30 Jun 2017 akan sale di shopee.com.my tau jadi anda jangan lepaskan peluang untuk membeli belah, sebab tak perlu bersesak dekat shoppingmall tu... duduk depan pc dan pilih, pilih apa sahaja... yang penting dalam akaun ada RM untuk buat bayaran nanti...


Mulakan keriangan membeli-belah sempena Hari Raya untuk seisi keluarga di : http://cahayaraya.shopee.com.my/

1. Cepat-cepat Download Shopee App Di Handphone Anda! dapatkan promosi untuk Cahaya Raya.



shopee


2. Jangan lupa Join Contest!

Shopee’s Cahaya Raya Campaign

home_popup_banner


Untuk info lanjut boleh terjah :





~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. Pilihan saya shoppee ni sebab harga dia murah dan seller friendly..hehe

    ReplyDelete
  2. Macam virus berjangkit jugak shopping kat Shopee nih heee... Mudah bg mereka yg on-the-go...

    Macam readers kami, visitors mereka shopping dari blog mereka sahaja.. sebab ada cart & checkout orders di blog.. jika berkesempatan check it out widget utk blogger di blog kami yew ;)

    ReplyDelete
  3. Semua murah kat Shopee ni, hadoii nak membeli sajalah. Hehehee!

    ReplyDelete
  4. Cantik plak dress bonde tunjuk tu.

    ReplyDelete
  5. Lawa yer baju raya bonde share...shopee mmg win!

    ReplyDelete
  6. sha suka sangat sangat beli kat shopee!

    ReplyDelete
  7. Memang dah makin popular Shopee ni ek. Barang pun murah-murah.

    ReplyDelete
  8. bahaya la shopee ni,mabukkk masuk situ huhuu

    ReplyDelete
  9. akak sekarang kan.. dah masukkan dalam folder kecik.. risau tertengok selalu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnya shoping dkt shopee, nnti free cn join contest tu ye. Mcm best je 😉

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN