GIVEAWAY POSKAD ANIMASI AIDILFITRI BY BONDE ZAIDALIFAH

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua...

Bonde ada info nak buat Giveaway Poskad Aidilfitri ni dekat FB semalam, GA kali ni, Bonde nak bagi free pada anda 4 orang yang bertuah...


GIVEAWAY POSKAD ANIMASI AIDILFITRI BY BONDE ZAIDALIFAH




SYARAT-SYARAT GIVEAWAY :

Copy Banner diatas dan buat tajuk entri :

GIVEAWAY POSKAD ANIMASI AIDILFITRI BY BONDE ZAIDALIFAH

Follow semua media sosial Bonde yang ada dibawah ini:

Blog : www.bondezaidalifah.com

FB : www.facebook.com/zaidalifah_aisheteru

IG  : www.instagram.com/zaidalifah_aisheteru/

Tweets : www.twitter.com/zaidalifah

Tarikh Mula : 31 Mei 2017 (12.00 TGH)


Tarikh Tamat : 5 Jun 2017 (12.00 TGH) 

*** pemenang akan dipilih mengunakan sistem Random


[ INFO DARI POS MALAYSIA BERHAD ]


POS Malaysia Berhad (Pos Malaysia) meneruskan tradisi meraikan Hari Raya Aidilfitri dengan memperkenalkan Poskad Animasi Aidilfitri (PAA).

Pek PAA ini mengandungi empat poskad Hari Raya Aidilfitri yang didatangkan dengan pelbagai reka corak termasuk setem 50 sen yang membolehkan para pelanggan menggunakan telefon pintar atau tablet, menonton animasi termasuk bunyi menerusi aplikasi Augmented Reality (AR).

PAA gabungan teknologi digital dan kad berbentuk fizikal dan merupakan inisiatif Pos Malaysia mendidik generasi muda mengenai nilai kenangan sekeping kad ucapan perayaan yang semakin pupus.

"PAA ini berharga RM5.90 dan akan dijual di semua Pejabat Pos Besar dan pejabat pos terpilih. Pembeli kemudian boleh memuat turun aplikasi Poskad AR menerusi Google Play atau Apple Play Store, dan mengimbas poskad untuk menikmati animasi suasana raya," .

Pos Malaysia menggalakkan penghantaran kad ucapan perayaan kepada keluarga serta kenalan di seluruh Malaysia dengan menawarkan kadar penghantaran istimewa domestik bernilai 50 sen bermula 29 Mei hingga 20 Jun 2017. 

"Pada masa kini, sesuatu ucapan itu dikirim dengan hanya menekan satu butang sahaja di hujung jari kita, tetapi, untuk menerima serta menulis ucapan pada sekeping kad itu amatlah bermakna, kerana ianya lebih kepada sentuhan peribadi dan berbentuk nostalgia.


[ 4 DESIGN POSKAD AIDILFITRI ]

1. Design yang pertama suasana beraya di kampung dengan alunan lagu selamat hari raya serta ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan kemeriahan bermain bunga api.

POSKAD AIDILFITRI

2. Design kedua Gambar Masjid - Alunan Takbir Hari Raya dan ucapan Selamat Hari Raya.

POSKAD AIDILFITRI

4. Design ketiga suasana balik raya di kampung dan alunan lagu balik kampung dan bermain bunga api.

POSKAD AIDILFITRI


4. Design keempat suasana balik raya di kampung dan alunan lagu balik kampung dan bermain bunga api.

POSKAD AIDILFITRI


Ralit Bonde tengok animasi ni tau... canggih betul ciptaan moden zaman sekarang...

Anda boleh search Poskad Aidilfitri dekat utube ramai dah orang share video tentang poskad ni.

[ MACAM MANA NAK DAPATKAN POSKAD AIDILFITRI ]

Boleh dapatkan di Pejabat Pos berdekatan anda...

4 Keping RM 5.90 + gst RM 6.25

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

65 PEMBERI ULASAN

  1. saya join tau bonda

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  2. cik en join

    http://nurfuzie.com/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by-bonde-zaidalifah.html

    BalasPadam
  3. SAYA JOIN YE BONDA
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  4. saya join....

    http://www.zaizamree.com/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  5. wahh kad raya pos laju. augmented reality. nice gila

    BalasPadam
  6. TENGKUBUTANG JOIN YEA...

    http://www.tengkubutang.com/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  7. join :) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  8. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  9. Miza join ye Bonda

    http://www.mizatalib.com/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  10. Sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  11. Joinn..

    https://inibelogantynid.blogspot.my/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  12. joinnnn
    http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  13. SALAM..IDA JOIN

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  14. Joined

    http://nonasani.blogspot.my/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  15. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  16. http://fws00blog.blogspot.my/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  17. MV join http://msvelentine.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    **link FB tue salah bonde

    BalasPadam
  18. Afifah join :)

    http://afifahanuar.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  19. Join
    http://www.mreena.com/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by-bonde-zaidalifah.html

    BalasPadam
  20. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by-bonde-zaidalifah.html

    BalasPadam
  21. http://inisemuapoyolaaa.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  22. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  23. http://queensyanis.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  24. Nani join :)
    http://www.inanihazwani.com/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html#.WTAZOT8jHIU

    BalasPadam
  25. saya join ya,

    http://fatinun.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  26. bismillahirrahmanirrahim ..ccl join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  27. join

    http://fairytalebyhusna.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    thankss

    BalasPadam
  28. wani join (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  29. Assalammualaikum...
    saya join :)
    https://nam-comel.blogpsot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  30. Joined ^^

    http://akhalilah.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  31. bonde, saya join.

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    jemput singgah GA Raya saya juga ...

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/06/sedang-berlangsung-giveaway-raya-by-mrs.html

    cheers.

    BalasPadam
  32. mya dah join lama ,
    tapi lupa tinggalkan link . huhu

    http://www.myafarisha.com/2017/06/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    BalasPadam
  33. oh..bonda yang anjurkan giveaway kad ni

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.