BondeZaidalifahDotCom: REBUT BARANGAN RM 1 DI 5 TH BIRTHDAY SURPRISE 22-24 MAR

REBUT BARANGAN RM 1 DI 5 TH BIRTHDAY SURPRISE 22-24 MAR

11:16 am

Assalamualaikum Dan Selamat pagi...


Hai reader semua...

Promosi 5th Birthday Surprise Lazada bermula hari ini 22 Mac 2017 dan berakhir 24 Mac 2017. Pagi ni dah mula semua duduk depan PC diam-diam jer semua, masing-masing nak rebut peluang shopping on line harga giler-giler murah dekat Lazada.

MY Birthday 2017

Bonde pon sebenarnya tak lepas peluang... dok sekodeng-sekodeng apa yang best  dan menarik dekat Flash Sale Lazada...

Memandangkan belum gaji lagi kita beli apa yang murah sahaja... hu hu hu...



Lazada Malaysia 5th Birthday

Dan paling best... Lazada ada menyediakan:

SURPRISE HOLIDAY GIVEAWAY 


Anda kene bebelanja di Lazada bulan ini tau... untuk dapatkan surprise dari Lazada... 

Promosi :  surprise...




Anda kene tahu....

Yang menariknya lagi, Kalau anda pemegang kad Maybank anda akan mendapat diskaun 10% bagi pengguna desktop juga dan 12% bagi pengguna telefon pintar.  Mana-mana pon boleh anda gunakan untuk kene cepat-cepat klik barangan dan bayar.


Jadi.... jangan lepaskan peluang 3 hari sempena Promosi 5th Birthday Surprise Lazada.

CARA NAK BELI FAVORITE ITEMS :



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN