BondeZaidalifahDotCom: TONTON FULL EPISOD & SINOPSIS BY EPISOD PANGAKO SA' YO (JANJIKU)

TONTON FULL EPISOD & SINOPSIS BY EPISOD PANGAKO SA' YO (JANJIKU)

10:03 am

Assalamulaikum dan Selamat Malam...


Hai Reader Semua,

Apa khabar hari ini, Sejak dua menjak ni Bonde dah terbabit menonton drama Pinoy.. (Philipine).. Siapa macam Bonde kita geng! (Sep sikit)

Asalnye Bonde tak follow pon drama Pinoy ni... ini semua salah Fatin yang mengajak Bonde layan citer ni.. Bila dah terjebak tak boleh nak henti tengok... Tu kebiasaannya lah Kan...

SINOPSIS Pangako Sa 'Yo (Janjiku)

Mulai hari ini, Senin 21 November 2016, MNCTV menghadirkan 2 judul drama seri asal  Filipina yang salah satunya berjudul Pangako Sa 'Yo atau Janjiku. Sinetron ala Filipina ini bercerita tentang kisah cinta romantis antara seorang wanita muda bernama Amor de Jesus dengan seorang pengusaha tampan bernama Eduardo.


Diceritakan dalam serial Pangako Sa 'Yo ini, Amor adalah seorang mahasiswi keperawatan yang bercita-cita menjadi seorang koki terkenal. Suatu hari ia bertemu dengan pria tampan bernama Eduardo. Pertemuan mereka awalnya tidak begitu baik. Bahkan Amor sempat memarahi Eduardo lantaran perusahaan milik keluarganya sering membikin ulah.

Sosok Amor de Jesus dalam serial Pangako Sa 'Yo atau Janjiku ini diperankan oleh aktris cantik Jodi Sta. Maria, sedangkan lawan mainnya yang memerankan karakter Eduardo adalah aktor tampan Ian Veneracion. Selain itu, serial Janjiku a.k.a Pangako Sa 'Yo ini juga menampilkan artis-artis seperti Kathryn Bernardo, Daniel Padilla, Angelica Panganiban, dan lain-lain.


Sinopsis by episod di sini
Pangako Sa 'Yo (Janjiku)

Tonton full episod di sini 


Pangako Sa 'Yo (Janjiku)PELAKON UTAMA PANGAKO SA'YO


Pangako Sa 'Yo (Janjiku)

Kathryn Bernardo -- Yna Macaspac-Buenavista / Maria Amor de Jesus

Daniel  Padilla as Angelo Buenavista in Pangako Sa'yo

Daniel Padilla -- Angelo Buenavista

Pangako Sa 'Yo (Janjiku)

Jodi Sta. Maria -- Amor de Jesus-Powers / Amor de Jesus-Buenavista

Ian Veneracion as Eduardo Buenavista in Pangako Sa'yo

Ian Veneracion -- Eduardo Buenavista

Pangako Sa 'Yo (Janjiku)

Angelica Panganiban -- Madam Claudia Salameda-Buenavista / Greta Barcial

Pelakon-pelakon Pangako Sa 'Yo (Janjiku) :

  • Kathryn Bernardo -- Yna Macaspac-Buenavista / Maria Amor de Jesus
  • Daniel Padilla -- Angelo Buenavista
  • Jodi Sta. Maria -- Amor de Jesus-Powers / Amor de Jesus-Buenavista
  • Angelica Panganiban -- Madam Claudia Salameda-Buenavista / Greta Barcial
  • Ian Veneracion -- Eduardo Buenavista
  • Amy Austria-Ventura -- Belen Macaspac
  • Ronnie Lazaro -- Francisco "Isko" Macaspac
  • Andrea Brillantes -- Lia Buenavista
  • Tirso Cruz III -- Gregorio "Greggy" Noble
  • Juan Karlos Labajo -- Vincent "Amboy" Mobido
  • Grae Fernandez -- Jonathan "Egoy" Mobido
  • Sue Ramirez -- Joy "Ligaya" Miranda
  • Diego Loyzaga -- David San Luis / David Powers
  • Dominic Roque -- Mark Delgado
  • Bayani Agbayani -- Bronson "Kabayan"
  • Mickey Ferriols -- Monay
  • Kristel Fulgar -- Ichu Miranda
  • Carla Martinez -- Leonora Villamejia-Salameda
  • Bernard Palanca -- Anton Diego Buenavista
  • Joem Bascon -- Caloy Macaspac
  • Alex Medina -- Simon Barcial
  • Jan Marini -- Lourdes Magbanua / Lourdes Abad
  • Sunshine Garcia -- Julieta Macaspac
  • Erika Padilla -- Betty Mae Verseles
  • Thou Reyes -- Takong
  • Niña Dolino -- Roma Christie
  • Angelu Alayon -- Red Macaspac
  • Arlene Muhlach -- Chef Jen
  • Lou Veloso -- Sous Chef Tony
  • Lollie Mara -- Yaya Pacita
  • Alexander Diaz -- Miguel Ramirez
  • Pamu Pamorada (Pemeran Kim
  • Vivieka Ravanes -- Alta
  • DJ Jhai Ho -- Coring
  • BJ Forbes -- Adam
  • Clarence Delgado -- Bubwit
  • Patrick Sugui -- Lloyd Garcia
Pangako Sa 'Yo (Janjiku)

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN