BondeZaidalifahDotCom: LAKSA PEKAT & SEDAP DEKAT CYBERJAYA..

LAKSA PEKAT & SEDAP DEKAT CYBERJAYA..

7:28 pm

Assalamualaikum dan Selamat Malam...


Hai Reader Semua,

Anda pernah makan dekat Ah Cheng Laksa tak? Hari tu Bonde pergi makan lunch dekat Ah Cheng Laksa dekat D'pulze Cyberjaya. Sebelum ni, Bonde selalu lalu jer dekat Ah Cheng Laksa ni, sebab selalunya 'Time lunch' selalunya memang penuh sahaja. tak ada meja kosong dan tak ada kerusi kosong hampa sahaja.

LAKSA PEKAT & SEDAP DEKAT CYBERJAYA AH CHENG LAKSA




Setiap kali lalu ambik bau dan jeling-jeling meja kosong atau kerusi kosong nak duduk situ... Kali ni Bos Bonde teringin nak makan Curry Laksa jadi.. kene cari port kosong juga!


Ahlamdulillah pada hari yang Bonde pergi hari tu... ada sebuah meja kosong dan ada kerusi kosong yang dah di kemas... yes rezeki nak makan Laksa hari ni..

Kalau anda nak tahu mengenai info Ah Cheng Laksa baca dekat sini.


Sementara kawan pi order makanan, Bonde jaga meja dan kerusi he he he, takut kene caras dengan customer lain hi hi hi


Makanan pertama yang sampai ialah..... Sambal.


CENDOL RM 5.50


Fiqah kata sedah kenyang, jadi dia hanya minum CENDOL ni... CENDOL nampak simple tapi rasa dia boleh tahan sedap... (Boleh repeat lagi)


ASAM LAKSA RM 8.90

Asam Laksa kuah pekat memang sedap dan cukup rasa!


CURRY LAKSA RM 8.90

Curry Laksa Bos yang makan dia kata sedap!

Lain-lain menu pilihan boleh survey dekat sini.

Baiklah kalau anda terliur tengok entri ni, Bolehlah survey-survey kios AH CHENG LAKSA yea.


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. Sedapnya bonda!!! nak kena p jugak ni . btw Mar dah follow bonda. jemput follow blog Mar jugak taw -www.puterymemory.com

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN