BondeZaidalifahDotCom: PERADUAN SELFIE GOOSEYSELFIE ANJURAN MYTOWN BAWA PULANG RM 10000

PERADUAN SELFIE GOOSEYSELFIE ANJURAN MYTOWN BAWA PULANG RM 10000

5:22 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Hai Reader semua,

Bila tengok ramai blogger yang up tentang Mytown punya peraduan, Bonde pon tidak ketinggalan nak join... Bila Bonde di tag oleh PCL rasa teruja nak join... hi hi hi

Untuk pengetahuan anda semua,

Tidak lama lagi akan di buka sebuah shoppingmall terbesar di Cheras, bersebelahan dengan IKEA Cheras.  Mesti tak sabar nak pergikan... nak serveykan benda-benda best yang terkini dan up to date!

Nama Shoppingmall tu Mytown. ia bakal dibuka pada tahun 2017 tak lama lagi tau... Info lanjut di : FB Mytown

MYTOWN BAKAL DIBUKA PADA TAHUN 2017


Gambaran Shoppingmall tu...

Sepena pembukaan Mytown, mereka ada buat peraduan pra pelancaran Mytown Peraduan tersebut ialah selfie GOOSEYSELFIE hadiah bernilai lebih RM 10,000

PERADUAN SELFIE GOOSEYSELFIE



Macam mana nak Join?




2. Kemudian klik  “Join Now”.


3. Baca arahan seterusnya untuk fahami langkah seterusnya untuk elakkan salah faham.


4. Dan diikuti dengan klik  “Start


5. Pastikan login dengan akaun peribadi Facebook anda sendiri


6. Upload gambar sedia ada atau snap yang terbaru dengan mengunakan 
kamera phone atau webcam anda dan sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar tersebut.


7. Siap ? Klik ‘Submit’.


8. Kemudian share ke Facebook anda dengan jangan lupa gunakan hashtag #GOOSEYSELFIE




Siap... Inilah hasilnya... jangan lupa share di FB dan IG anda... ha ha ha kelakarkan!

Kredit pic n info : PCL



Hadiah sangat lumayan "tuah ayam nampak di kaki, tuah Bonde siapa yang tahu" ewahhhhh.... Wish me luck dan Aamiin.

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. squad mana tu bonde? kita pun dah join jugak.. good luck eh !0

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN