BondeZaidalifahDotCom: 19 KELEBIHAN JUS QALBI AL-EHSAN YANG PERLU ANDA TAHU!

19 KELEBIHAN JUS QALBI AL-EHSAN YANG PERLU ANDA TAHU!

10:16 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai semua, anda tengah buat apa tu, Bonde nak tanya anda semua sudah sarapan ke? eh tunggu kejap Bonde nak bagi info dan pesanan sebelum anda sarapan pagi, pernah dengar satu minuman yang dipanggil Jus Qalbi A- Ehsan.

Apa??? tak pernah dengar Jus Qalbi, arghhhh sesungguhnya anda seorang yang rugi kerana tak mengenali produk yang bagus ini iaitu Jus Qalbi Al-Ehsan.

Jus Qalbi Al-Ehsan diformulasikan daripada 5 bahan semulajadi seperti bawang putih, halia, lemon, cuka epal dan madu asli. 

Ianya dapat membantu melancarkan peredaran darah dan menguatkan jantung serta boleh menurunkan berat badan. 

100% asli tanpa bahan pengawet.


Jus Qalbi Al-Ehsan Membantu Mengurangkan Masalah Kolestrol

19 Kelebihan Jus Qalbi Al-Ehsan

  1. Mencuci dan Membuang Kolesterol
  2. Merawat Masalah Saluran Jantung Tersumbat
  3. Mencegah kompilasi jantung
  4. Menyingkirkan Toksin Dalam Badan
  5. Melancarkan Peredaran Darah
  6. Menurunkan tekanan Darah Tinggi
  7. Melancarkan sistem pernafasan
  8. Menghindari Penyakit Strok
  9. Mencairkan lemak
  10. Mengurangkan Serangan Gout
  11. Membuang Angin dalam badan
  12. Mengatasi Masalah Selsema
  13. Meningkatkan Daya Pemikiran dan Minda
  14. Melegakan sakit-sakit badan dan sendi
  15. Kaya dengan Vitamin C
  16. Menurun dan melangsingkan badan
  17. Menambah tenaga
  18. Meningkatkan sistem immunisasi badan
  19. Kesihatan yang berpanjangan
Jus Qalbi Al-Ehsan Membantu Mengurangkan Masalah Kolestrol


Macam Mana Rasa Jus Qalbi Al-Ehsan Ini?


Rasa Jus Qalbi adalah seperti rasa lemon, madu dan bawang putih, jika pertama kali anda membuka penutup botol tersebut, anda akan dapat hidu bau bawang putih yang sangat harum.

Ramuan Jus Qalbi Al-Ehsan


Terdiri dari bawang putih,halia,lemon,cuka epal & madu asli

Jus Qalbi Al-Ehsan Membantu Mengurangkan Masalah Kolestrol

Seperti yang anda tahu bawang putih adalah berfungsi/bertindak membuang angin didalam badan... Tak heranlah kenapa ianya terdapat dalam Jus Qabli Al-Ehsan ini fungsinya sangat bagus untuk 'Membuang Angin dalam badan'.

Bagi Bonde tak ada masalah untuk minum Jus Qalbi ini, Kata nak sihat jadi kenalah minum dengan istikomah yea.

Jus Qalbi Al-Ehsan Membantu Mengurangkan Masalah Kolestrol

Gunakan sudu plastik sahaja

Cara Pengambilan :

Untuk anda yang nak turunkan berat badan dan anda yang ada kolestrol tinggi sangatlah digalakkan untuk mengambil 1 sudu Jus Qalbi sebelum sarapan pagi dan 1 sudu lagi sebelum tidur.

Jus Qalbi Al-Ehsan Membantu Mengurangkan Masalah Kolestrol

Bonde minum Jus Qalbi sebelum masuk tidur.

Harga Jus Qalbi Al-Ehsan

Kalau anda nak tahu, harga sebotol Jus Qalbi Al-Ehsan adalah:

Jus Qalbi Al-Ehsan ni didatangkan dalam dua jenis saiz iaitu satu botol mengandungi 250ml dan satu botol lagi mengandungi 500ml.

Harga Jus Qalbi Al-Ehsan ialah:

Jus Qalbi Al-Ehsan 250ml : RM79.00
Jus Qalbi Al-Ehsan 500ml : RM149.00

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan Jus Qalbi Al-Ehsan ni, boleh melayari laman web dan menghubungi talian berikut:

Instagram : @qalbialehsan

Facebook : Jus Qalbi Al-Ehsan

No. Telefon Office : 03-5511 4366

No. H/P : 017-7300366 & 017-3730366


PROMOSI DEEPAVALI JUS QALBI DISKAUN

Jus Qalbi Al-Ehsan Membantu Mengurangkan Masalah Kolestrol




❤️Jantung tersumbat❤️Athma❤️Tekanan darah tinggi❤️Kolestrol❤️Resdung❤️Arthritis

❤️Gout❤️Kencing manis❤️Kebas tangan kaki❤️Sembelit 

PELIHARALAH KESIHATAN JANTUNG ANDA




~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN