BondeZaidalifahDotCom: TONTON KONSERT PERTAMA GEGAR VAGANZA MUSIM KE 3

TONTON KONSERT PERTAMA GEGAR VAGANZA MUSIM KE 3

12:27 am

Salam Dan Selamat Malam...

Jumpa lagi Gegar Vaganza 3 dan masih mengekalkan dua pengacara popular Nabil Ahmad dan Jihan Muse manakala Datuk Ramli MS dan Datuk Khadijah Ibrahim kekal sebagai juri profesional. 

Sama seperti dua musim terdahulu, 

Gegar Vaganza 3 akan bersiaran di Astro Ria dan Ria HD selama lapan minggu bermula 16 Oktober jam 9 malam.


KONSERT PERTAMA GEGAR VAGANZA MUSIM KE 3


Senarai Peserta Gegar Vaganza 3 2016

12 SENARAI PESERTA MUSIM KE 3 GEGAR VAGANZA 2016

PESERTA MUSIM KE 3 GEGAR VAGANZA 2016

Peserta Wanita

1. Intan Sarafina

2. Azharina

3. Nora

4. Elly Mazlein

5. Zur Eda

6. Siti Sarah


Peserta Lelaki

1. G-Mie (Screen)

2. Rem

3. Zarul (Umbrella)

4. Shidi (Data)

5. Razis

6. Ameng (Spring)
 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Semua nyanyi sedap. Terkejut tengok dorang punya suara maintai walaupun dah lama tak nyanyi.. Nora tu menakjubkan.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN