BondeZaidalifahDotCom: TONTON FULL EPISOD SURI HATI MR PILOT

TONTON FULL EPISOD SURI HATI MR PILOT

4:05 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...


Ok minggu nie, minggu akhir Suri Hati Mr Pilot, anda semua jangan lupa tengok babak-babak terakhir drama ini!

Kebanyakkan comment Bonde baca sudah mula nak emo dengan perangai Ejaz tukan Jahatkan! gatalkan oppsss!

Anda kalau nak tengok part sweet tukan nak repeat dan nak maraton... klik link dekat bawah yea.


TONTON FULL EPISOD SURI HATI MR PILOT



[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10]

[11] [12] [13]  [14] [15] [16] sweet ending...



C282


SINOPSIS SURI HATI MR PILOT



Pertemuan Ejaz, Mr. Pilot dan Warda membuka semula lembaran kisah dua tahun lalu. Peristiwa yang menyebabkan Warda dibuang keluarga atas kebodohan sendiri yang terlalu taasub dengan cinta Muslim!


Getar yang hadir buat jiwa Warda dan Ejaz kalut sendiri. Ejaz diasak cemburu dengan kehadiran Daniel dan Razif yang turut menyimpan perasaan istimewa pada Warda. Akhirnya dia nekad untuk mengahwini Warda


Perkahwinan yang terbina mula menimbulkan bibit cinta di hati mereka. Namun tika bahagia berada di puncak, Muslim kembali menuntut cinta. Inara mula menyusun rencana. Ejaz mula diburu curiga. Hubungan yang retak menanti belah akhirnya runtuh saat satu kemalangan menimpa Ejaz dan meragut pergi semua impian dan cintanya buat Warda dan dunia penerbangan. Masih adakah lagi bahagia buat mereka? Layakkah Warda menjadi suri hati buat Mr. Pilotnya? Atau akan menjadi racun berbisa pada kebahagiaan Ejaz?

surihati mr pilot pelakon neelofa1.jpg

WATAK PELAKON


Fattah Amin sebagai Ejaz

Neelofa sebagai Warda

Eleena sebagai Inara

Mas Khan sebagai Daniel

Alvin Chong sebagai Johan



 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Ain bru tgok ep 1 dah in love dgn drama ni. Sebab neelofa lama tak berlakon kot. hehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN