BondeZaidalifahDotCom: TONTON ONLINE FULL EPISOD SI KOLOT SUAMIKU

TONTON ONLINE FULL EPISOD SI KOLOT SUAMIKU

6:32 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Siapa tengok drama ni pasti geram jer dengan perangai Kudin tu, Kudin ni cukup kelakar orangnya... Amar Baharin membawa watak Kudin /Emran dan  Siti Elizad Sharifuddin sebagai Tengku Edrina 

Hadoiii anda yang nak repeat tengok drama ni boleh klik link kat bawah yea...


TONTON ONLINE FULL EPISOD SIKOLOT SUAMIKU


Bagi yang nak baca novel pula klik link dibawah...

Baca Online dari Blog Penulis Bab 1-32: 

[1] [2 & 3] [4 & 5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20 & 21][22 & 23] [ 24 &25] [26 &27] [28 & 29] [30 & 31] [ 32]

SINOPSIS SI KOLOT SUAMIKU


Tengku Nur Edrina seorang anak yang degil dan menpunyai ego yang tinggi kerana ayahnya berketurunan raja dan emaknya dilahirkan di kalangan bangsawan. Angkuh dan bangga dirinya membawa hidupnya jauh dari nilai murni seorang wanita Melayu. Disebabkan dia dibesarkan di Kuala Lumpur, maka suasana kampung memang tidak kena dengan jiwa bandarnya. Kepada lelaki seorang itu dia memandang rendah dan jelak!

Kudin seorang lelaki kampung yang hidup membanting tulang kepada tanah untuk mencari rezeki. Kudin suka hidup berdikari dan lebih gemar hidup sederhana dari segala segi. Hidup di kota besar tidak pernah menjadi impiannya, bahkan wanita seperti Edrina tidak pernah tersenarai sebagai calon bakal surinya.

Hasil carian imej untuk si kolot suamiku

Mereka dipertemukan apabila Tengku Ahmad Ehsan mengunjungi Mak Kunah, emak Kudin untuk melunaskan janji lama yang pernah tersimpul kukuh antara moyang mereka dahulu. Kedatangan lelaki itu untuk membuka cerita yang terperuk lebih berpuluh tahun lalu, agar segala amanah dan wasiat dapat diselesaikan tanpa ada hutang piutang yang tidak dilunaskan sebelum dia menutup mata.

Perkahwinan atas rancangan keluarga membuatkan hidup mereka berdua kian sesak. Konflik bertambah meruncing apabila Edrina tidak mahu terus tinggal di kampung, dan Kudin pula enggan berpindah dan bernafas di kota besar.


Jadi bagaimana? Siapa yang akan mengalah akhirnya? Benarkah Kudin itu seorang lelaki kolot yang menjengkelkan? Dan selama mana Edrina mampu mempertahankan ego dan mengelak hatinya jatuh kepada lelaki seperti Kudin?

Hasil carian imej untuk si kolot suamiku

Hasil carian imej untuk si kolot suamiku

WATAK PELAKON

Amar Baharin sebagai Kudin / Emran
Siti Elizad Sharifuddin sebagai Tengku Edrina
Atikah Suhaime sebagai Lisa
Waris sebagai Mokhtar
Vicha Saywho sebagai Nabila
Faizal Hussein sebagai Tengku Ehsan
Kuza sebagai Toh Puan Aishah
Sheila Mambo sebagai Kunah
Kismah Johar sebagai Tunku Zainab
Kazar sebagai Wak Sukiman
Zila Bakarin sebagai Puan Sri Suria
Roy Azman sebagai Tan Sri Ghafur
Lisdawati sebagai Normah
Aizat Hassan sebagai Gabriel
Fahmy Reza sebagai Badrul
Dayang Areeda sebagai Saiba
Tengku Fiella sebagai Lara
Syaa Nasir sebagai Farah
Dania Azmi sebagai Sofea
Epy Kodiang sebagai Roslan
Arussa Afrina sebagai Bella


Selamat Menonton...
 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN