BondeZaidalifahDotCom: #TRIPPULAU (DAY ONE) IDAMAN SURI ADALAH IDAMAN SETIAP WANITA KENAPA?

#TRIPPULAU (DAY ONE) IDAMAN SURI ADALAH IDAMAN SETIAP WANITA KENAPA?

6:17 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang....

Cerita bersambung... Dari sini kami meneruskan perjalanan ke Idaman Suri, Tak sahlah kalau ke Langkawi tak singgah dekat Kedai Idaman Suri. Disebabkan Bonde tak buat tambahan luggage, Bonde hanya cuci-cuci mata dan survey sahaja dahulu...

Kenapa Idaman Suri adalah Idaman Wanita ?

Kerana di Idaman Suri ada banyak menjual barang seperti Pinggang Mangkuk, Aksesori, Gifts, kain dan banyak barang lagi. 

Idaman Suri, dah tak jual coklat dan gula-gula tau.. jadi jangan berangan nak beli coklat dekat situ yea...

Masa dekat Aeon Seri kembangan Bonde ada tergoda dengan satu benda ni, memang dekat rumah tak ada lagi benda ni, memang teringin nak ada 1 supaya senang nak letak cake nanti atau nak hidang kuih atau muffin.  Comel je harga pun agak murah...dekat langkawi baru  RM 24.90 masa tengok dekat Aeon Seri Kembangan Hari tu harga dia RM 30+

Comel tak ?... Dulang alas cake ni!
benda first , Masuk dalam list untuk dibeli akan datang.

Idaman Suri,

Lepas tu Bonde rasa dekat Idaman Suri memang ada banyak benda baru dan macam-macam design pinggan mangkuk yang terkini macam bekas lauk dekat bawah ni...tergoda lagi adoiii macam mana ni? Bekas lauk dekat bawah ni dahlah murah? memang design ni tak pernah nampak dekat mana-mana lagi... comel je siap ada penutup tu.. Nampak tak? Benda second, Masuk dalam list untuk dibeli akan datang.

Idaman Suri,

Ketiga design terkini dulang yang penuh warna-warni corak flora... memang sangat menarik, cantik sangat.. Bonde suka tengok telah berpikir yang masuk dalam senarai untuk dibeli pada masa akan datang atau tidak....

Cantik tak? Bekas buah atau tempat letak kuih muih bertingkat ni?


Idaman Suri,


MasyaAllah,Dulang Perhiasan suka tengok... cantik sekali.. macam design dulang-dulang Istanbul... kelas gitu... 

Idaman Suri,

Harga pun mampu milik tau! tengoklah...

Idaman Suri,

Next time datang memang nak beli hu hu hu

Idaman Suri,

Idaman Suri,

Alas Teko atau hiasan dinding... corak-corak sangat menarik perhatian... yang ni masuk list jugak nak beli next time!

Idaman Suri,

Idaman Suri,

Idaman Suri,

Idaman Suri,

wefie sikit :) depan Idaman Suri...

Idaman Suri,

Idaman Suri,

Idaman Suri,

Idaman Suri,

Idaman Suri,

Idaman Suri,

Jumpa next Entri cerita shopping coklat dekat HIG


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. meroyan sekejap kalau sya masuk kat sini...hahahahahaha

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN