BondeZaidalifahDotCom: BATERI KERETA KONG? TAK TAHU NAK BUAT APA... MENANGIS TEPI JALAN... BATERIKU.COM KAN ADA

BATERI KERETA KONG? TAK TAHU NAK BUAT APA... MENANGIS TEPI JALAN... BATERIKU.COM KAN ADA

12:28 am

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Untuk pengetahuan anda semua... mungkin anda pernah mengalami dan tidak pernah mengalami situasi ini... tiba-tiba bateri kereta Kong di tempat kerja, di shopping mall atau dirumah.

Dulu pernahlah Bonde terkena situasi macam ni, Kereta mati x boleh start depan pejabat, masa tu memang cuak sangat sebab situ bukan tempat parking lot. Hu hu hu memang nak nages dahlah masa tu, Kanda sedang berkursus... hu hu hu nages...

Naseb ada sepupu datang membantu... selesai satu masalah..

Tapi untuk masa hadapan, boleh je kalau tak mahu ganggu sepupu, kene fahamkan diaorang pon ada kerja hakiki nak buat.  kaum wanita sila simpan nombor ni, kalau kecemasan ianya sangat membantu anda.

Kalau terjadi lagi lepas ni, Bonde tak risau dah sebab.. Ada  bateriku.blogspot.my/

Untuk makluman anda, 

Kedai Bateri Kereta - Bateriku.com beroperasi 17 jam setiap hari dari 7:00 pagi hingga 12:00 tengah malam (24:00) dan 9:00 pagi hingga 6:00 petang di hari Kelepasan Umum.  Bateriku.com juga menerima pelanggan walk-in.  Juga menyediakan servis "Hantar Periksa Pasang" secara PERCUMA di sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Seremban dan Johor Bahru, Melaka dan Pulau Pinang

Hubungi Toll Free 1 800 22 2324 atau Call | SMS | Whatsapp | WeChat 012 245 8027 bila anda menghadapi masalah baterikong atau kereta tidak boleh dihidupkan, dari lokasi anda. Kru Bateriku.com akan menyusul ke tempat anda untuk bantuan segera. 



Tanda Tanda Bateri Kereta Kong 


Bateri kereta ni kan,kalau dia dah start nak kong,akan keluar tanda tanda seperti kat bawah :

1. Enjin kereta sukar untuk dihidupkan,kita kena start banyak kali baru boleh hidup pastu akan ada bunyi tik,tik,tikkkk 

2. Lampu meter pada dashboard bernyala agak malap bila kunci dipusingkan

3. Lampu besar depan berkeadaan malap,low & high beam tak terang

4. Jam pada radio selalu kena re-set ketika kereta dihidupkan

5. Bunyi hon jadi slow, wiper pulak sekejap jalan.. sekejap tak jalan


6. Alarm kereta akan berbunyi bila enjin cuba dihidupkan dan lampu alarm akan terus menyala bila banyak kali enjin cuba dihidupkan..


Bateri Kereta Kong ? Bateriku.Com Kan Ada 


Bateriku.com menyediakan perkhidmatan penghantaran dan pemasangan bateri kereta bernilai hebat ke lokasi anda dengan hanya melalui satu panggilan telefon atau WhatsApp. Mereka pasti datang ke tempat atau lokasi anda dengan segera untuk kerja-kerja menyelamat.  Jenis perkhidmatan ini amat diperlukan oleh sesiapa sahaja, terutama mereka yang kurang berpengetahuan mengenai bateri dan masalah kereta.  Anda hanya perlu berehat dengan tenang dan tunggu kru bateriku.com datang dan menjalankan kerja-kerja mereka.


Bateri Kereta Murah Bateriku.com Shah Alam & Lembah Klang

www.bateriku.com

Bateriku.com tidak akan terus menukar bateri anda  Sebaliknya bateriku.com akan melakukan pemeriksaan menyeluruh untuk mengenal pasti masalah bateri yang sedia ada.  Ia adalah percuma. 

Oleh itu, anda boleh menjimatkan wang anda dari dibazirkan kepada perkara-perkara yang tidak perlu.  Jika anda perlu untuk menukar bateri baharu,anda hanya perlu membayar harga bateri. Ia adalah mudah dan sangat menguntungkan kerana kami juga menyediakan bateri 'terapung' untuk anda guna sementara waktu sekiranya bateri yang sedia ada berkeadaan lemah dan memerlukan pemeriksaan lanjut bateriku.com. 

Ini adalah senario di mana anda mempunyai pilihan untuk berunding dengan pihak bateriku.com sekiranya 'foreman' bengkel menyarankan kepada anda untuk menukar bateri baharu.

Bateriku.com menyediakan pelbagai jenis bateri - basah dan bebas-penyelenggaraan dan dari jenama semua bateri-bateri popular yang berkualiti tinggi dan sepadan dengan spesifikasi kereta anda Bateri di bateriku.com dijamin pada harga jauh lebih murah dengan yang terdapat di pasaran,bengkel atau kedai alat-ganti dan didatangkan dengan jaminan asas 12 bulan.

Dengan Bateriku.com anda pasti akan menjimatkan masa,wang anda dan juga keselamatan anda di lokasi.




Apa Kata Pengguna Yang Telah Menggunakan Perkhidnatan Bateriku.Com


Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com
Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com

Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com

Bateriku.com Review , Bateriku.com , Bateri Kong Bateri Kereta Kong , Bateri Kereta Kong Di Melaka , Periksa Bateri Percuma ,Bateri Kereta Murah , Battery Delivery , Car Batttery ,Battery Assist , Kedai Bateri Kereta ,Hantar Periksa Pasang Percuma, Bateri Kereta Murah Bateriku.Com
- Penghantaran dan pemasangan adalah PERCUMA
- Bateri yang berkualiti seperti dikedai alat ganti
- Jaminan diberikan selama setahun untuk kenderaan petrol / 6 bulan untuk diesel
- Penghantaran dalam masa satu jam (Shah Alam /Subang /Sungai Buluh /Paya Jaras  /Puncak Alam)
- Beroperasi setiap hari dari 6:00 - 12.00 malam
- Atau pun anda tetapkan masa temujanji pemasangan (6:00 pagi - 12:00 malam setiap hari)
- Bateri pada harga murah yang dijamin ketahanannya.


Alamat : 

Bateriku.com
31, Jalan Utarid U5/11,
Mah Sing Industrial Park,
40150 Shah Alam, Selangor.


Telefon: 1800-22-2324
Fax : 03-78430106
Call,SMS,WhatsApp,WeChat: 012-2458027
Email: info@bateriku.com
customersupport@bateriku.com
Instagram : baterikudotcom
Laman Sesawang: www.bateriku.com
Bateriku.com kini beroperasi di Selangor,Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan juga Pulau Pinang. Waktu operasi bermula jam 7 pagi sehingga 12 tengah malam.






 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. terbaik juga bateri2u.com ni..
    tak penah cuba pula/

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN