BondeZaidalifahDotCom: RAMADHAN SPECIAL @ ANCASA RESIDENCES PORT DICKSON

RAMADHAN SPECIAL @ ANCASA RESIDENCES PORT DICKSON

11:56 pm

Assalamualaikum dan Selamat Malam...


Akhirnya Bonde stay 1 malam di Ancasa Residences Port Dickson sebab apa Bonde Stay dekat  Ancasa ni sebab ada Promosi Ramadhan Special tau.. hu hu hu, tidur 1 malam dengan menyewa 'One Bedroom Apartment' bernilai RM 198.00 sahaja murahkan.


RAMADHAN SPECIAL @ ANCASA RESIDENCES PORT DICKSON


RAMADHAN SPECIAL PROMOTION

Jom tengok-tengok bilik yang Bonde akan menginap malam ni.


Apartment 1 Bilik, mempunyai katil twin sharing (maklumlam malam ni bermalam dengan Fatin berdua)


Ruang tamu pula besar tau...


Ruang makan dan dapur



Padangan dari sisi balkoni


Ruang tamu yang besar


Boleh menonton tv sambil baring-baring


Susun perabot simple dan menarik


Ok fatin nak tidur dah.... lampu pon dah samar-samar tu...


Bagi pendapat Bonde jika anda ingin bercuti datanglah ke Ancasa Residences Port Dickson pada bulan Ramadhan ini, kerana ada terdapat promosi yang diberikan sempena bulan Ramadhan.

Selain dari bilik besar yang memberi keselesaan jika menginap disitu, ianya juga memberi kedamaian kerana terdapat laut biru dibelakang lot apartment ini... tiupan angin yang sepoi-sepoi bahasa dan permandangan pantai Port Dickson dari atas membuatkan anda rasa tenang sekali.

info untuk anda ke AnCasa Residences Port Dickson :

layari : http://www.ancasahotels.com

  1. Ancasa Residences, Port Dickson


    8 1/2 Jalan Pantai Teluk Kemang. Negeri Sembilan, Port Dickson, 71050, Malaysia.
    +606-6627288+606-6628868
    Customer Service reservation@ancasapd.com
    Reservation 
    reservation@ancasapd.com


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Assalamualaikum bonde singgah blogwalking sini. lawa tmpatnya :D

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN