BondeZaidalifahDotCom: JJCM FULL HOUSE SIGNATURE SUNWAY

JJCM FULL HOUSE SIGNATURE SUNWAY

10:49 pm

 Assalamulaikum Dan Selamat Petang...

Throwback Memories Bonde bersama dengan family di Full House Signature Sunway


Sebenarnya,

Ini adalah kali pertama Bonde jejak kaki ke sini, sebelum tu Bonde ada event dekat Organic Restoran level 1,  masa ni saja nak lepak-lepak jer sebab Bonde dah kenyang makan dekat event organic, kesian pula pada Kanda dan Fatin yang belum makan.


Kami duduk dekat Table 11


Sementara menunggu order makanan yang kami pesan tadi sampai... Ini ialah keje 2 beranak ni... bergurau senda tak habis-habis...




Bila Kanda nak ambik pic Atin di tutup muka... ngada!


Fatin pula ambik pic Kanda... wink wink 



Mereka berdua nak selfielah...



Macam-macam aksi mereka buat... Bonde ni sebagai penonton sahaja.



Bonde order Laici Mint




Kanda order Black Papper Chicken Rice





Fatin order Thomas Favourites






Argggghhhh stresss Bonde makan salat tomato sahaja.


Aksi Kanda...



Aksi Fatin




Review Bonde :

Full House Signature Sunway ini sesuai datang bagi anda yang nak buat surprise pada orang yang tersayang dan sesuai juga buat majlis birthday party anak-anak kerana suasana dan decoration di sini memang menarik sekali.

Kalau nak lepak-lepak sambil makan snek dan minum-minum pon sesuai sebab dekat sini ada wifi percuma... sambil makan dan minum boleh akses internet.


Kalau anda nak tengok, menu-menu yang ada boleh tengok dekat sini : Fullhouse Signature Bandar Sunway Info


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN