BondeZaidalifahDotCom: TAK TAHU NAK MAKAN APA??? UBAH SELERA ANDA , BUAT PESANAN ONLINE DI SHOGUN2U.COM ANDA PASTI PUAS HATI

TAK TAHU NAK MAKAN APA??? UBAH SELERA ANDA , BUAT PESANAN ONLINE DI SHOGUN2U.COM ANDA PASTI PUAS HATI

8:09 pm

Assalamualaikum dan Selamat Malam... 

yuhuuuu tengah buat apa?

Bonde nak kongsikan pengalaman hari ni, Bonde rasa happy sangat... Sebab pertama kali buat tempahan makanan untuk lunch secara on line di :
Hasil carian imej untuk shogun2u

Ada pelbagai menu masakan anda boleh pilih dari Shogun2u :
Japanese food
Korean food
Thai food
Western Food
Steamboat

Hasil carian imej untuk shogun2u
contoh dr google

Log in email dan pasword anda di laman web Shogun2u, Sebelum order makanan, anda kenalah check terlebih dahulu sama ada, kawasan anda duduk ada termasuk dalam list kawasan untuk penghantaran (delivery) pesanan anda di Shogun2u.

Hasil carian imej untuk shogun2u

Bonde buat pesanan dari pejabat je (he he he)

Hasil carian imej untuk shogun2u

Bila tengok Menu tak tahu nak pilih mana satu tau... siap nak meleleh air liur dibuatnye. (sabar Bonde telan air liur tu glupppp!)

Hasil carian imej untuk shogun2u


Untuk pertama kali ni Bonde pilih menu berikut :

Ninja Sushi Pack (10-pc)


yang paling best nak bagi tahu :
40 % off sempena Tahun Baru Cina ada CNY promo... dan yang paling best buy 1 free 1

Delivery box

Hasil carian imej untuk shogun2u

Bonde sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan! oleh Shogun2u.

Sangat sesuai, pada masa sekarang kalau nak jimat masa keluar makan dan tak perlu nak drive kereta dan bayar parking bagai.

Yang Penting Makanan yang anda pesan dijamin Halal dan dimasak oleh cheff terkenal tau!

Buat pesanan di Shogun2u dan pesanan anda akan dapat dalam masa yang anda inginkan!

Untuk anda yang teringin nak buat pesanan tu bolehlah ke : 






                                     Hasil carian imej untuk shogun2u
enjoy your meal! jumpa next entri apabila menu tiba (he he he)

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. Bestnya. Menjimatkan masa. Tapi biasanya kat Sarawak jarang ada benda-benda macam ni kecuali Pizza Hut. Heheh.

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Bestnya. Menjimatkan masa. Tapi biasanya kat Sarawak jarang ada benda-benda macam ni kecuali Pizza Hut. Heheh.

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Bestnyeeeee!!!! Tak sabar nak order jugak. Hehehe

    ReplyDelete
  4. Bestnyeeeee!! Tak sabar nak order. Hehehe

    ReplyDelete
  5. Dah pernah cuba...best...jom pi buffet dia plak..sedap gak

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN