BondeZaidalifahDotCom: THE BEST LAMB SHANK IN THE WORLD KATA FATIN !

THE BEST LAMB SHANK IN THE WORLD KATA FATIN !

1:25 am

Assalamualaikum dan Selamat pagi...

Masih  tak habis dengan cerita  Legoland Malaysia...
Sudah pasti tak boleh nak lupa, lebih-lebih lagi keenakan menikmati makanan dekat :

Market Restaurant 



Kalau anda ke Legoland Bonde cadangkan anda makan dekat market Restaurant ni,  Memang anda akan rasa nak datang lagi, makan dekat sini.

Untuk tak melenggahkan masa jom Bonde perkenalkan menu-menu yang ada dekat Market Restaurant ni!


Kalau cuaca panas mesti terus nampak Ice Kacang ni!
Jadi apa kata cuba Ice Kacang.. hilang rasa tekak kering  harga pun murah je:
semangkuk RM 7 sahaja,
kalau tambah Ice Cream harga jadi RM 10.


Bahan-bahan yang ada diatas ana boleh pilih tau mengikut aoa yang anda suka.


Semangkuk Ice kacang an siap! ready untuk dimakan....


Menu Makanan


Untuk Menu Westren, anda boleh Pilih samaada anda ingin makan lamb shank, fish and chip, special roast chicken atau nasi ayam.


Untuk sos pula anda boleh pilih ikut kegemaran anda.
ada BBQ Sauce, Mushroom Sauce dan Balck Papper Sauce


Lamb Shank

Ini adalah makanan kesukaan Fatin... Nampak jer terus dia kata Atin nak Lamb Shank.

Apa kata Fatin :

 THE BEST LAMB SHANK IN THE WORLD KATA FATIN ! 




Special Roast Chicken

Ini pula ada menu yang Bonde pilih, Bonde pilih nak makan special roast chicken dan sauce yang bonde pilih black papper!

sedap sekali tau... rugilah tak rasa.



                                         Fish And Chip

Antara Menu lain yang ada yang dipesan oleh rakan blogger yang lain.



Speggeti Carbonara

nampak simple, Speggeti Carbonara ni memang sedap tau!



Untuk Kanak-kanak pula,  Menu western adalah:

 Chicken Nugget, Fish Fingers


Untuk info dan keterangan lanjut di :

Website: www.LEGOLAND.my
Instagram: www.instagram.com/legolandmalaysia/
Facebook: www.facebook.com/LEGOLAND.my
Hotline (Daily 9am - 7pm): +607 597 8888
Email: info@LEGOLAND.my

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. merianya makanan kat situ Bonde, best la aih kavcang ! bestnya lamb shank .. tp nama retoran tu kalau kat utara depa kata 'restoran pasar' ahhaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah,,, memang meriah PCL...
      Nama Restoran memang gitu nak npk grand kene sebut dalam English...

      Delete
  2. Replies
    1. Memang sedap tau!... Lamb Shank tu... yum yum yumy

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN