BondeZaidalifahDotCom: ART GALLERY UPSIDE DOWN PORT DICKSON SDN BHD

ART GALLERY UPSIDE DOWN PORT DICKSON SDN BHD

10:31 am

Assalamualaikum... Selamat pagi...

Disebabkan semalam tak tahu nak jalan kemana-mana... Selepas melawat kakak ipar di Sepang Bonde terus plan nak pergi Port Dickson memandangkan dari Sepang ke Port Dickson tak jauh mana Kanda setuju... (Yes)..

Sampai pekan lukut dah mula hujan... jadi tak dapatlah nak lepak tepi pantai...terpaksa pikir mana nak lepak tempat yang agak happening musim cuti nih..

Terus Plan nak Pergi  Art Gallery Upside Down cara mudah dengan google  Rumah Terbalik Port Dickson... sebab ada juga kawan-kawan blogger yang dah sampai sini.  tapi tak sempat nak survey entri mereka... (Plan tak dijangka)

ART GALLERY UPSIDE DOWN PORT DICKSON SDN BHD


ART GALLERY UPSIDE DOWN PORT DICKSON SDN BHD

AKSI KAMI 1 FAMILY DI RUMAH TERBALIK PORT DICKSON


[pic part 1]


main simbah-simbah cat





relax time


pam kasi tonggek ha ha ha


help....hulk menyerang


bukan Bonde patahkan kerusi ni...


Bukan juga Fatin yang Patahkan


Rumah kecil tiang seribu





Ruang sempit.... perabot kecil


Tarian tiang

Nak masuk sini bayarannya seperti dibawah :



Untuk Kanak-kanak bawah garisan anak panah tidak perlu bayar percuma jadi yang bawa kanak-kanak ukur dulu ketinggian mereka.



Warganegara

Dewasa - RM 20
Kanak-Kanak - RM 15 (bawah 12 tahun)
WargaEmas - RM 15


Bukan warganegara  + RM 5





Contact number :

Tel: 016 3368751


Alamat :
 No: 13A & 15 Jalan Coral Walk 
Batu 9 Jalan Pantai
Port Dickson N.9
(dekat Ostrich Farm /Politeknik PD)

Operation hours: 
10am -9pm (Isnin -Ahad)

Dibuka hari2 termasuk public holidays

Waze: Rumah Terbalik Port Dickson
Emel: upsidedowngallery@gmail.com

cuti sekolah masih berbaki 1 minggu, jadi bawalah anak-anak berkunjung ke ART GALLERY UPSIDE DOWN PORT DICKSON SDN BHD. keriangan anda pasti kecapi...disana...


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. wah. boleh pergi ni. boleh posing sakan kat sini. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best bagi mereka yang suka bergambar

      Delete
  2. Replies
    1. Jangan lupa g bawa anak2 mesti diaorang suka

      Delete
  3. Sekarang memang famous tempat ini..tak pernah lagi pergi..teringin jgk.hehe

    ReplyDelete
  4. Cambest je event nie.. rare betul

    ReplyDelete
  5. Haha woah that looks fun ! . It seems like an art but we can do every emotions in each room like you did at those chair .. hehe . I know this place but never got a chance to visit it , due to busy in studying and work but no worries I will check it up for my travel list for 2016 . Thanks for sharing this bonde zaidalifah :)

    My blog link -> Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN