BondeZaidalifahDotCom: 2015 YEAR END SALES !! SJ7000

2015 YEAR END SALES !! SJ7000

6:03 pm

IMPIAN JADI KENYATAAN NAK MEMILIKI SJ7000 


Assalamualaikum... Hai Semua, Selamat petang....

Tahun ni, Bonde memang cadang nak beli sebuah camera...(impian nak pakai DLSR) tetapi tidak berkemampuan dan cukup duit tabungan. Jadi impian tu lanjutkan ke tahun hadapan 2016.

Disebabkan minat aktiviti sukan air...  Bonde verangan nak beli SJcam @ SJCamera... 

Selalu bonde tengok dekat Lazada SJCam ni... macam cantik je, macam comel je...

Citer dengan Kanda... Bonde cakap nak beli 1, nak bawa pi snokling nanti senang...

lepas tu semalam borak dengan kawan Kanda dia kata dia baru beli SJCamera juga.. Bonde pon survey-survey tanya dengan member Kanda tu... maklumkan mesti nak tau lebih lanjut. sebab nak belikan... dia kata survey dekat fb beli secara COD.

Kebetulan ada rezeki Bonde, hanya tinggal 3 stok terakhir dan grap 1 biji.




SJ7000 ada 8 warna pilihan.

Disebabkan stock tinggal 3 warna iaitu putih, silver dan gold, bonde ambil warna gold (nampak lawa he he he)


Standard Accessories




Descriptions



Kegunaan SJCamera

SJCamera

macam-macam aksesori lain


Products With Technical Param
1080 Full HD



Harga SJ7000 ni memang mampu milik tau... Kalau berminat nak beli boleh whatsapp number ni..

0133553531 (CY)

2015 YEAR END SALES !!  SJ7000 - RM245/Only !! Get in touch with us at 


Why Buy From US :
1. Our SJ7000 Guarantee Original with ORIGINAL SJ7000 Packaging !!
---Refer Second Picture---
2. One Year Warranty !!
3. Lowest Price in Town !!
4. Ready Stock
5. 8 Colors for selections ( While Stock Last !!)
---Refer Fourth Picture---
Package :
A : SJ7000 + Full Standard Accessories - RM245/only
B : SJ7000 + Full Standard Accessories + Battery + Dual-Slot Charger - RM280/only
SJ7000 2.0" LCD Chipset Novatek 96655 Specification :
1. Video Resolution up to 1080 FULL HD
2. Picture Resolution up to 14MP
3. Wide Angle 170 Degree
4. Waterproof 30m
5. WiFi 30m
6. Accessories ready attach to Helmet, Belt, Bicycle along with Waterproof case.
Extra Accessories such as monopod, Head Strap, Chest Strap, Floating bobber, Red Filter & Case beg available too !!

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Sy ada sj5000. X tmasuk aksesori tau hrga dia tu.. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tak??? Bonde dah beli SJ7000 semalam baru nak try2 hi hi hi

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN