BondeZaidalifahDotCom: PERTAMA JJCM YUNNAN STEAMBOAT

PERTAMA JJCM YUNNAN STEAMBOAT

12:14 pm

Salam dan Selamat tengahari,

Kat sini bonde nak kongsikan tempat makan dekat Cyberjaya, Bonde baru pertama kali cuba dekat  :

Yunnan Steamboat

Jumaat lepas, bonde JJCM Yunnan Steamboat ni...

tertarik dengan iklan :

Kami pilih Set Yunnan Steamboat diatas sebanyak (3 Set)


Promosi Baru di Yunnan Steamboat


Sementara menunggu set steamboat sampai.


Dah berasap-asap Sup kami.... hingga tak nampak muka...


Yang ni clear dari asap...



Set steamboat dah Sampai....



Nasi Goreng ni Kanda yang Makan...



Untuk Sup... 1 periuk ada 2 flavor 
putih - tidak pedas
merah - Pedas



Untuk air... Boleh pilih nak minum air apa dan boleh refill berapa kali anda suka.


Ada 2 ruang didalam dan diluar (kami pilih diluar)

untuk anda yang memilih set steamboat dibawah :


Anda bebas ambil apa sahaja semua yang ada dalam peti sejuk yang disediakan.







Ruang Sos dan kicap



Periuk untuk anda yang memilih set buffet

Klik Pic dibawah untuk ke FB Yunnan Steamboat



Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. wah banyak pilihan. meriah steamboat nih.

    ReplyDelete
  2. wah..boleh jjcm la nanti ni....masuk wishlist dulu...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN