BondeZaidalifahDotCom: PENING KEPALA NAK PILIH YANG MANA 1 (KUNING, PUTIH ATAU HITAM BAGI CADANGAN BOLEH ?)

PENING KEPALA NAK PILIH YANG MANA 1 (KUNING, PUTIH ATAU HITAM BAGI CADANGAN BOLEH ?)

10:30 pm

Salam dan Selamat Malam...

Kenyataan yang agak poyo disitu sampai...... 

PENING KEPALA NAK PILIH YANG MANA 1 (KUNING, PUTIH ATAU HITAM BAGI CADANGAN BOLEH ?)

Sebenarnya ini adalah gambar seminggu yang lepas, selepas game Bowling dekat Sunway Pyramid hari tu, Bonde window shopping dekat mall...

Masa ni ada auto show kereta racing... Kanda memang minatlah nak tengok pameran ni...

Jadi Bonde follow jerlah....

Saje-saje ambik gambar kereta ni.... selalu nampak dari jauh... ni dah ada depan mata.

Kereta Import memang kagum melihatnya... tapi tengok saja belum mampu nak beli... walaupun sebiji tayarnya.

(Putih Lambogini)






( Hitam Porsche )





(Kuning Lambogini)



Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. tau xpe kan..mampu tengok jer la..rim tayar pon belum tentu mampu lagi nak beli..kihkih..

    ReplyDelete
  2. wah wahh, seronoknya kalau dapat sebijiii hihi
    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN