BondeZaidalifahDotCom: DIY UNTUK AKSESORI ANDA

DIY UNTUK AKSESORI ANDA

10:07 am


Salam dan Selamat pagi....

Yuhuuuu Bonde cuti-cuti duduk dekat rumah aje... jadi belek-belek FB tengok 

DIY HOME DECORATING

Macam cantik kreatif sungguh... Jom tengok sama-sama moga anda semua nanti boleh jadikan idea nak hias dan simpan aksesori yang banyak tu..

 

Tempat letak Aksesori Rantai dan gelang manik


Tempat letak aksesori anting-anting dan rantai


Tempat letak aksesori anting-anting dan rantai

Bagi Bonde, memang menarik sangat sebab ia kemas sahaja... Macam bonde selalu letak kerongsang merata sampai tak jumpa...

kene cari idea nak susun macam ni kan!

Selamat Mencuba yea...

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. wah... menarik.... kalau dah byk koleksi mmg sesuai diy tu....

    ReplyDelete
  2. Wahhh..cantiknyaa..tapi kan kite tak kreatif la bonde nk hias cantik² camtu..hehe

    ReplyDelete
  3. wah kreatifnya..suka yg gambar 1st tu ;)

    ReplyDelete
  4. cantikkknya. idea ni. terima kasih sharingg :))

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN