BondeZaidalifahDotCom: HANTU CREAM PUFF DURIAN

HANTU CREAM PUFF DURIAN

12:12 am

Salam... Pic ni lama dah ada dalam HP tapi tak tersend ke sini.. Jadi Bonde nak share dengan anda semua berkaitan :

CREAM PUFF DURIAN


Cream Puff yang Bonde pergi ni terletak di IOI City Mall

                            


Siapa Hantu Cream Puff cuba teka... Bonde tak nak beri tahu namaye siapa?




Rupa sebenar Cream Puff Durian






Ada 2 jenis semuanya...





Naseblah Bonde tak minat sangat... jadi selesalah menikmati puff tu sensorang tanpa berebut- rebut dengan Bonde.



Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. belum pernah rasa lagi...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN