BondeZaidalifahDotCom: RESEPI APAM BALIK DENGAN PAN AJAIB

RESEPI APAM BALIK DENGAN PAN AJAIB

12:55 pm

Assalamualaikum...

Apa khabar hari ni, yes.. time rehat baru boleh buka blog... terima kasih bagi yang sempat singgah blog Bonde...

Baiklah singgah makan Apam Balik yea Bonde belanja he he he..

Okey kat Cyberjaya ni... Pon ada jual Apam Balik tau... Kelasss kat bandar pon ade jual Apam Balik.

Cafe Puffy buffy ada jual Apam Balik... tukang buat nye nama Pak Ngah... Apam Balik Pak Ngah memang best sangat.

'Terbaikkkk'

Pada yang teringin nak makan Apam Balik tapi susah nak dapat bolehlah buat Apam Balik sendiri.

Follow Resepi kat bawah:

APAM BALIK DENGAN PAN AJAIB



Kalau ada yang berminat nak beli Pan Ajaib, Boleh call/whatsapp Bonde.

0136908331

Selamat mencuba.....


Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. Aaaa..bonde jual pan tu ke? berapa inch tu bonde?rm?

    ReplyDelete
  2. wah ...KG dah lama nak resepi tu...ok nak cuba ni..pan magic serta ajaib dah ada

    ReplyDelete
  3. uishh apam balik..sodap tu bonde...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN