BondeZaidalifahDotCom: DIY KERTAS WARNA WARNI

DIY KERTAS WARNA WARNI

12:00 pm

DIY KERTAS WARNA WARNI

Cantikkan... jom cuba buat nak?

Bonde sharekan disini, kalau anda kreatif boleh tambah idea nak bagi nampak menarik lagi,

Kalau rajin, boleh buat gubahan bunga yang menarik sekali.
















Selamat mencuba..

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

11 TEGURAN MEMBINA

  1. mesti give full concentration kalo buat ne...

    ReplyDelete
  2. cantiknya bonde, dulu kak ana rajinlah laa ni cepat sakit belakang bila duk lama sangat :)

    ReplyDelete
  3. Cantiknyer... insya allah. nak cuba buat nih

    ReplyDelete
  4. dah lama tak buat diy macam ni last pernah buat yang bunga ros tu

    jemput baca part 2 ada apa di hello kitty house

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum .

    Boleh tanya , gambar-ii ini ambik kat mana ye ? Hehe . Sebab nak tahu detail buatnya .

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN