BondeZaidalifahDotCom: CARA MELIPAT BAJU T YANG MENJIMATKAN RUANG

CARA MELIPAT BAJU T YANG MENJIMATKAN RUANG

8:30 am

Kalau pergi Shopping mesti banyak beli Baju T-shirt lepas tu tak tau nak letak mana? hanger penuh, ruang laci lipatan penuh, akhirnya Baju T duduk dalam plastik beg je lah...

Disini Bonde nak kongsikan :

CARA MELIPAT BAJU T YANG MENJIMATKAN RUANG


Bagaimana cara melipat baju T, dengan mudah dan menjimatkan ruang.


Cara-caranya :

1- Bentang Baju T

2- Lipat Dua menjadi 1

3. lipat bahagian lengan kedalam

4. lipat bahagian bawah ke atas (lipat menjadi kecil dari saiz biasa)

5. lipatan siap

6. Susun lipatan Baju T bersama lipatan yang lain dan masukan ke dalam laci..

Nota : 

Sila lihat perbezaan diatas
sebelum dan selepas

Selamat Mencuba

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN