20 August tahun ini...

by - August 21, 2015







Assalamualaikum...

20 August


Terima kasih diucapkan kepada rakan-rakan yang sudi bersama dalam suka dan duka...

dan juga sentiasa ada disisi disaat memerlukan dan diperlukan...
sesungguhnya tanpa kawan umpana sebuah kapal tanpa nahhodanya...



cerita pada....



Makan Tengahari :

Di taja oleh rakan sepejabat... makan steamboat di Volcano Shabu-Shabu, Shafbury Squre, Cyberjaya.

Steamboat memang fav Bonde terima kasih sedap sangat...
makan bersama Yong, Liza, Aida, Jelin & Umi...

Mana mereka tak masuk dalam pic ni... semua tengah menikmati kesedapan steamboat jd jangan ganggu privacy mereka hi hi hi hi

                                     

                                           

                           

                           


Minum Petang :

Memandangkan hari ni ada kelas zumba dan hari ni coach kami Kak Bed belanja jamuan sempena hari raya yang telah lepas....

      
Bersama rakan-rakan Zumba!

   


                                      

sesi memotongg cake


Cake Tiramisu

Pada Malamnya Pula....

Bersama family dan berkongsi cake bersama Caca, Sebab tarikh lahir kami sama...

20 August cuma tahun jer ada perbezaan




Cake Buah


Caca umur masuk 11 tahun, Bonde pula masuk 30+ he he he perasan awet muda 


sambil-sambil dinner he he he...kita potong cake...


Dikesempatan ini Bonde ambil untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang menghantar msg di media sosial FB, Whatsapp, Instagram
yang....
~ mendoakan kesihatan Bonde,
~mendoakan murah rezeki, 
~mendokan kebahagiaan,
~mendoakan sentiasa ceria,
~mendokan semoga terus maju jaya

Terima kasih banyak Bonde Sayang semua...
Sukur Alhamdulillah,
Aamiin.

#Bondesenyumriang







You May Also Like

11 PEMBERI ULASAN

  1. tahniah bonde!! selamat ulang tahun kelahiran. muka maintain muda. kikiki...

    wah, ada mmber zumba! bestnya.

    ReplyDelete
  2. Wahh berdomain bertemplet baru sempena besday.. very the purple riang gitu... tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nizam...

      Ni templet sementara he he he
      Coming soon nak purple jugak

      Delete
  3. wahhhh meriah.. full day ade sje aktivitynye.. berday gurlzz kn..

    ReplyDelete
  4. Algamdulillah, meriah harinya. Semoga tercapai segala impian. Amin..

    ReplyDelete
  5. Tahniah bonda...moga panjang umur dan murah rezeki...

    ReplyDelete
  6. Tahniah bonda...moga panjang umur dan murah rezeki...

    ReplyDelete

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang

Terima kasih.