BondeZaidalifahDotCom: TIDUR JER....

TIDUR JER....

12:11 pm

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera...


Nama saya Hagimaru
Umur saya 1 tahun 2 bulan...
Saya suka makan, saya suka bergurau, saya suka tido, saya sangat comel
Tapi saya garang.

Saya suka bermain bersama Aboy dan Kakak Fatin..
Aboy jahat suka buli saya...
Aboy suka smack down saya...
Saya akan balas perbuatan Aboy terhadap Saya dengan mengigit balik.

Ayah, bonde dan Fatin tiada dirumah... Saya tinggal Bersama Aboy

Padan muka Aboy kene kurung dlm sangkar...Kalau x mesti dia kacau saya.

Oklahh saya nak tido... Mengantuk sebab perut dah kenyang...

............

Ini Kucing Bonde,

Comel tak?

Dia suka tido mcm tu....geram je tgk dia. Rasa nak picit picit perut dia.

Cats Love...

Baca entri yang lain

33 TEGURAN MEMBINA

  1. Uwaa, comel.
    Rasa nak buat bantal peluk :)

    ReplyDelete
  2. comeiiinya...
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  3. Meh kawin kan dgn cat sy..hehe

    ReplyDelete
  4. Meh kawin kan dgn cat sy..hehe

    ReplyDelete
  5. Meh kawin kan dgn cat sy..hehe

    ReplyDelete
  6. comelnya..gebusss..ni kalau anak ummul tgk nihh..mmg dia minta..hhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ummul kalau nak pinjam buat main boleh jer....

      Delete
  7. memang stylo kucing gebu tido mengangkang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stylo kan... tido cam manusia terlentang tapi kurang sopan sebab mengangkang

      Delete
  8. kena belikan dia bantal peluk

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he dah beli buai x nak naik pon... selesa cam tu...

      Delete
  9. Replies
    1. he he he jangan geram nak gigit sudah :)

      Delete
    2. tak sggup nk gigit kucing bonda, berbulu ! hehe

      Delete
  10. comelnyeee... dah tak de kucing since lepas beranak... =(

    ReplyDelete
  11. dayah alah dengan benda berbulu..huhuby the way comel la hagimaru =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau Alah mmg x boleh dekat.....
      tgk dari jauh

      Delete
  12. comelnya meowwww hagimaru nii

    ReplyDelete
    Replies
    1. meowwwwwwwwwww
      meowwwwwwwwwwwwww Min...

      Delete
  13. Comelnye!!! teringat kat kucing Mai yg dah sebulan hilang :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ciannye...

      dulu pon kucing Bonde kene curi

      Delete
  14. Replies
    1. Lela hagi ckp terima kasih sebab kata dia comel :)

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN