BondeZaidalifahDotCom: NASI GORENG TUNA MAGIK CLASSIK

NASI GORENG TUNA MAGIK CLASSIK

11:40 am


Tuna Magik Classik - Ayam Brand

Nasi Goreng Simple je tau... pejam mata pon boleh buat... Bonde dapat ni masa PBAKL di PWTC hari tu, beli majalah Rapi 3 keluaran dan dapat goodies bag percuma.. Dah lah dapat majalah murah dan dapat pula goodies bag, memang Bonde Senyum Rianglah...

  

Tuna Magik RM 5.10 


~Buka, gaul dengan nasi dan nikmatilah



~Sediakan dengan segera Nasi Goreng Tuna


Cara hidangan boleh rujuk di Tin Tuna Magik


1 Tin untuk 2 mangkuk nasi


Nasi Goreng Tuna versi Bonde siap...
Ni hidangan untuk Kanda & Fatin tanpa Sayur...
jika suka pedas boleh tambah cili dan aksesori telur dadar dan keropok :)

Satu tin Tuna Magik ni boleh makan untuk 2 orang.. rasa tuna yang sangat sedap dan lazat sekali. Sangat sesuai bagi mereka tidak mempunyai masa yang banyak didapur, simple, cepat dan mudah
Sesuai juga dibawa untuk mereka yang suka bersantai di tepi pantai bersama keluarga kerana Tuna Magik tidak pedas, Sesuai juga untuk aktiviti berkhemah berkumpulan di dalam hutan mahupun yang suka aktiviti lasak seperti mendaki gunung boleh juga dibawa untuk di masak nanti... pendek kata Tuna Magik ni boleh digunakan pada bila-bila masa dan sesuai untuk semua keadaan.
                                 
Sesuai juga di gunakan semasa bersahur... hidangan cepat disediakan....Ibu-Ibu tak payah runsing nak masak apa cuma pelbagaikan sahaja :)


Selamat Mencuba :)



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

16 TEGURAN MEMBINA

  1. sekarang ni semuanya dah mudah kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, sesuai bagi Isteri separuh masa dirumah ni mcm Bonde :)

      Delete
  2. dh cuba hari tu.. sedap juga...

    ReplyDelete
  3. Betul kan Eny nak pedas tambah cili kan :)

    ReplyDelete
  4. wah mudahnya/..sedap pulak tue

    ReplyDelete
  5. baru tau ni.. nmpk sdp dn mudah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kanak-kanak pasti suka x pedas

      Delete
  6. wahhhh baru tahu gak, sblm ni x perasan pon.senang dah lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan puasa ni bolehlah buat nasi goreng Tuna kan! kelass gitu

      Delete
  7. resepi baru ni bonde, bolehlah nanti kak ana cuba..:)

    ReplyDelete
  8. eh kejap bonda..tak payah tumis2 ke apa ni? main gaul je ke? huhu.. Kalau tak payah masak, bawak ke opis sonang ba ituuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yoorin Bonde tumis dengan bawang sikit... bagi garing dan gaul dgn nasi

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN