BondeZaidalifahDotCom: JOM KE PASAR MALAM TAMAN SEROJA

JOM KE PASAR MALAM TAMAN SEROJA

8:30 am

SETIAP KHAMIS : PASAR MALAM TAMAN SEROJA

Lokasi Pasar Malam ni dekat jer, lebih Kurang 5 minit jer kalau dari rumah Bonde.  Bonde jarang-jarang pergi Pasar Malam ni sebab x larat nak pusing 1 Pasar Malam.  Bonde kalau pergi akan tuju tempat tertentu sahaja.

Macam hari ni, dekat opis ada kelas zumba hari ni Bonde bawa Fatin ikut pergi pejabat kerana fatin nak ikut berzumba kat Pejabat... Maklumlah cuti sekolah jer boleh ikut.

Jadi alang-alang dah lalu singgahlah... teringin pulak makan sup...

Rasanya 1 jer sup pilihan Bonde yang menepati citarasa dan boleh repeat datang untuk makan...

trade mark kedai Sup ni senang je.. Periuk besar yang berasap-asap.. bau rempah sup tulah yng memukau.. dan menarik buat kita yg lalu rasa nak makan.



Periuk besar diatas tudung periuk terdapat berbola daging, perut, tulang, daging dan keting (bahagian kulit kaki)


Sambal kicap


Ni Sup keting abaikan ejaan sop tu... tetap benda yang sama


Bihun Sup


jika suka boleh di tambah kicap Jalen & Sos ABC



Abaikan muka kami yang x sudah ni... maklum saje baru balik berzumba
keh keh keh keh

Kami bayar RM 12.00 untuk :
1 mangkuk sup keting
1 mangkuk Bihun sup
3 daging bakso kecil

Kalau makan kat stall ni air sirap adalah percuma :)
Selamat mencuba....


Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. bihun sup tu memang mengiurkan...

    ReplyDelete
  2. pergkhh!!! membuka liang2 kelaparan di dalam perut saya

    ReplyDelete
  3. Bonde ni kat tmn seroja salak ker?
    Kalau yang free air ni kat pasar malam salak yang setiap rabu tu pun ada........ tokey yang sama ker??

    ReplyDelete
  4. Amboii bonde.. harini pon tadi pergi pasal malam.juga

    ReplyDelete
  5. sedapnya sup tu! menggugat nafsu makan..ehehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN