BondeZaidalifahDotCom: PERJALANAN KE HATYAI THAILAND

PERJALANAN KE HATYAI THAILAND

3:00 pm

Assalamualaikum dan Selamat Petang...


Baru sempat nak cerita tentang Trip Ke Hat Yai, Thailand... Weeee Huuuu Jalan-jalan Negara Orang...

Tarikh Trip 21-24 Mei 2015
Negara yang dilawat : Hat Yai, Thailand
Anjuran :Biro Pelancongan , Puspanita Daerah Sepang.


Bertolak Dari Bandar Baru Salak Tinggi Jam 10.00 malam... Masa ni hati dah berbelah bagi nak pergi sebab Fatin demam tiba-tiba...

Tanya Kanda macam mana nak batal ke ? Nak teruskan... Pergi.. hati memang berat nak ke sana...

Kanda kata tak pe pergi je lah ... hati memang risau kemas barang2 dan baju pon rasa malas je...

Malam tu Kanda bawa Fatin pergi Klinik dah pergi Klinik baru senang hati sikit... 

Rupanya Demam nak tumbuh ghaham bongsu... sapa pernah rasa sakit gigi mesti tau sakitnya macam mana...

Ok dengan hati yang berat nak tinggalkan Fatin yang dalam keadaan macam tu naik juga bas...

Yea... dalam bas duduk seorang terima kasih Atul yang dah copkan tempat Bonde nak duduk tepi tingkap...


Perjalanan mengambil masa lebih kurang 10 jam nak sampai ke Kedah dan berhenti 3 kali kawasan rehat RNR dan last di sebuah masjid di Kedah untuk menunaikan solat subuh.

Dan Lagi 3 jam nak sampai sempadan Malaysia - Thailand Bukit Kayu Hitam.


Ok dah sampai Check in Pasport dulu...Dan Entri bersambung :)




 ~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. seronoknya Bonde gi sana...Bila la pulak turn Efa ni ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Efa kita g... naik keretapi lebih jimat...

      Delete
  2. tak sabar tunggu bonde sambung cerita..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiezza Sue dah sambung tu... jemput baca yea :)

      Delete
  3. tak sabar nak tunggu update seterusnya dari bonde

    ReplyDelete
  4. Riang selalu bonde. OK Thailand memang best tapi naik bas memang terasa jauhnya nak sampai ke sempadan..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN