BondeZaidalifahDotCom: HADIAH HARI GURU....

HADIAH HARI GURU....

10:42 am

Jom baca...


Assalamualaikum Dan Selamat pagi... Apa Khabar semua...

Semalam balik dari keje.. Fatin cakap, Bonde jom beli hadiah nak bagi kat Cikgu esok Sambutan Hari Guru kat Sekolah Atin...

Oklah... Nak beli apa...Bonde bawak Fatin Kedai Rm 2 lah... nak beli situ jer.. Oklah... bawakkan aje :)

Sampai-sampai kat Kedai tu, Bonde Atin lupa bawak duit pinjam duit Bonde yea...

Bonde kene Pow nampaknye..

Hasil dari belian Fatin Kat Kedai RM 2


Set Mug


Set Pen 


Hadiah yg telah siap dibalut...
(Bonde yang balut)

Moga Cikgu yang dapat hadiah dari Fatin gumbira... terima kasih Cikgu, jasa mu mengajar Fatin akan tetap saya kenang...


Image result for selamat hari guru 2015
. ~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. comel2 hadiah..teringat dulu sekolah pun bila tiba hari guru sibuk cri hadiah dgn umi,lps umi jadi mgsa balutkan hadiah...hihhihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha....
      Fatin pon sama suruh Bonde balutkan...

      Delete
  2. SA bagi hadiah kain pasang kat cikgu Dania...senyum lebar dania dibuatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau bonde dapat pon bonde senyum lebar :)

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN