BondeZaidalifahDotCom: DAY 1 - FLOATING MARKET PART 3

DAY 1 - FLOATING MARKET PART 3

2:28 pm

Assalamualaikum, Sambungan Part 3

@ Floating Market Hatyai Thailand



                                           
Kat sini pon masih belum sampai mood nak beli-beli cuma seronok tengok pemandangan indah mereka berniaga atas sampan beli air kelapa dalam pasu pelbagai bentuk... Bonde pilih Hello kitty pasu untuk Fatin :)
300 Baht bersamaan RM 3 comelkan pasu tu...

Kawan Bonde beli yang dalam buluh... harga sama...

Comel kan !

Lepas tu tergoda tgk... Shushi yang comel-comel


1 pcs dalam 50 Bath @ RM 0.50
Beli untuk rasa-rasa 
Boleh tahan jugak...

Seorang rakan hilang time ni..(shoping baju) jadi tinggal 4 orang
seorang ambik pic... tinggal 3 orang :)

Gambar kenangan di:

 Floating market..

Ok nak gerak ke Green Market & Night Market lepas ni tunggu yea...sambungan.. Part 4


 ~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. wah.... seronoknyer u all.... makanan best2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he nampak seronokkan... mmg pon he he he

      Delete
  2. Replies
    1. Ada banyak menu Bella nnt macam geram je nak cuba semua.... kreatif tau diaorang tu...

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN